Opublikowano 28 czerwca 20186 l Ale co sie dziwic wezcie zwroccie uwage jak oni graja bez pilki xD chodza sobie
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Teraz, kanabis napisał: Ale co sie dziwic wezcie zwroccie uwage jak oni graja bez pilki xD chodza sobie to sa slabe geny polakow wiktorze.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Muto? Co tam robi ten rumuński ćpun? Edytowane 28 czerwca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 28 czerwca 20186 l (pipi)a myślałem, zeże ten Bednarek to będzie kocur na mundialu, a on w trzecim meczu znowu kryminał odpierdala xd Edytowane 28 czerwca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 5 minut temu, _M_ napisał: to sa slabe geny polakow wiktorze. Wszystko przez żarcie z biedronki
Opublikowano 28 czerwca 20186 l JA PIER,DOLĘ BEDNAREK XDDDDDDDDDDDD przecież go tam przeskoczył w główce z metra ścięty japończyk, jezus sami sobie wpier,dalamy bramki xdd
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Wszystko przez parcie pzpn na pierwszy koszyk i nie granie meczow towarzyskich częściej niz raz na pol roku...
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Jak ktoś chce dual streama Senegal i Polska http://f1livegp.org/dual.php
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 2 minuty temu, kanabis napisał: Ja tylko przypominam ze bylismy losowanii z PIERWSZEGO koszyka SOMSIADY TEŻ