Opublikowano 28 czerwca 20186 l Nawalka jest zadowolony, ze druzyna wykonywala zalozenia taktyczne i cieszy sie z malego pressingu rywali.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Jakby ktoś się zastanawiał czy @_M_ trolluje to muszę Wasz rozczarować. Nawałka zapytany o tę żenadę z ostatnich 10 minut powiedział dokładnie: "Jestem zadowolony bo realizowaliśmy założenia taktyczne, a założyliśmy sobie grę w niskim pressingu".
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Najlepiej widac ze trener stracił jakikolwiek autorytet jak stal 5 minut i pokazywal, żeby zaatakowac to Kuba wejdzie, a ci olewka
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 1 minutę temu, nadol90 napisał: Czy możemy już zabierac sie za taczki z gnojem?
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Slucham zaleglej misji rosji na yt i rudzki mowi o meczu francja - dania ze nudny i skalkulowany. Ciekawe co powie o koncowce z japonia xD.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor Ja pier.dolę x999. Chyba obejrzę Tunezja - Panama, a tak się cieszyłem na ten mecz
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Pewnie oglądał naszych i bierze przykład z japonii Edytowane 28 czerwca 20186 l przez Faka
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Idę do lokalu, a tam pewnie będzie Belgia - Anglia leciał... to teraz mnie zmartwiłeś
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Rezerwy Belgów to poziom San Marino, przy drugim składzie potężnej Anglii.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor No liczę że VARdy pokaże tam kalece Vermaelenowi co to jest prawdziwy angielski futbol
Opublikowano 28 czerwca 20186 l oglądam dla beki, przewiduję większą ilość podań do bramkarza niż we wszystkich trzech meczach polaków
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor Musi być CHAT SHIT GET BANGED, Belgia niech sobie ma to upragnione drugie miejsce a potem niech Kolumbia ją wyrucha bez mydła w 1/8. Roberto Martinez, jak ja go kur.wa nienawidzę, miałem nadzieję że po odejściu z Evertonu już go nigdy nie zobaczę na oczy ;/. A tutaj dla potomnych to ostatnie 10 minut
Opublikowano 28 czerwca 20186 l o (pipi)a ale ustawka będzie z takimi składami xD obydwie drużyny osrane przed Brazylią, co za śmiecie
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Moze byc zabawnie, w takim wypadku belgia za wszelka cene bedzie chciala niewygrac a anglia przegrac albo zarabiac kartki. Nieogladam.