Opublikowano 30 czerwca 20186 l No i gdyby tamto messi trafil bylaby dogrywka w tym FENOMENALNYM meczu
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Ja pier.dole Argentyna najbardziej dostarcza na tym mundialu, rollercoaster każdy mecz
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Z trybun powinny być krzyki PLAY FOREVER! Co za mecz. Banderas nad Banderasy.
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Gdyby nie bramkarz i obrona na poziomie Liverpoolu w Argentynie to by mogło coś siąść im a tak Francja 4 celne strzały 4 bramy.
Opublikowano 30 czerwca 20186 l 4 minuty temu, kanabis napisał: Jaki ten otamendi to kur.wa jest ze slaba psycha. Szkoda ze nikt mu w leb nie przyje,bal. Taka sama akcja jak z Rakiticiem pyerdolniety jest, ale jak za takie cos dostaje sie tylko zolta kartke, i to drugi raz, to bedzie tak robil dalej, frustrat zayebany
Opublikowano 30 czerwca 20186 l No ale fifa moglaby cos z tym indywidualnie zrobic przeciez. Kara jakas pieniezna i zawieszenie.
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Dobrze że dwie godziny przerwy przed kolejnym meczem bo za dużo tego dobrego. Trzeba ochłonąć
Opublikowano 30 czerwca 20186 l ale pewnie nie zrobia, skoro nie zrobili po pierwszej takiej sytuacji
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Banderas do piecdziesiatej potegi. Piekny final i zloto dla Francuzow. Argentynczycy znow srebro... Zaraz...ktory dzisiaj mamy?
Opublikowano 30 czerwca 20186 l 2 minuty temu, selene napisał: Pokażcie na gifie Otamendę. https://streamable.com/b1631 otamendi do śmieci.
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Autor Ależ ta Argentyna była dziwna na tym turnieju, po prostu dziwna. Miałem wrażenie że ta drużyna była bardziej niezbalansowana niż drużyna którą powołał Maradona 8 lat temu (7 napastników w 23-osobowym składzie, pamiętamy). Cała postać Sampaoliego, słaba i debilna defensywa, niepewni bramkarze, niedomagający Mascherano, kur.wa Pavony i Mezy zajmujący miejsce w składzie Dybali, Di Maria grający jak upośledzony, z Higuainem i Aguero w reprezentacji wiadomo jak jest. Chyba tylko Banega zagrał optymalnie, Messi naprawdę dawał radę tylko MOMENTAMI. No nie wiem, ja mam jakiś niesmak co do tej drużyny po tym turnieju w ich wykonaniu, mimo że tworzyli zaje.biste widowiska. Nie chcę sobie nawet wyobrażać jak oni będą wyglądać za cztery lata.
Opublikowano 30 czerwca 20186 l ehh, do wygrania byl ten mecz sampaoli zawalil, bo do chuya jak sie przegrywa 4:2 i do konca zostalo 10 minut, to wpuszczasz dybale, a nie yebanego meze (w ogole kto to ku.rwa jest) obrona Argentyny dramat (Caballero czy Armani to jeden chuy - ewidentnie zyebal przy czwartym golu; swoja droga nie potrafie zrozumiec, dlaczego Sampaoli nie poczekal na wieloletniego pierwszego bramkarza w postaci Romero) Messi w koncowce troche sie ogarnal (mial tez te dwie asysty), ale mogl zrobic wiecej Edytowane 30 czerwca 20186 l przez Ludwes
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Autor tutaj tylko wielki powrót Martina Demichelisa może uzdrowić obronę Argentyny
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Maja grajkow tylko poyebana sytuacja w druzynie tworzy dziwna i ujowa atmosfere. Francja zagrala koncertowo. Oby utrzymali forme bo takie mecze chce ogladac do konca MŚ2018.
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Autor no jaby Romero i Gago nie byli kontuzjowani to może by to lepiej wyglądało, a nie Caballero i Enzo Perezem świat podbijać ;/ TURBOMBAPPE
Opublikowano 30 czerwca 20186 l KUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA, mialem krotka drzemke sobie uciac po treningu i dopiero sie obudzilem. Jak zobaczylem wynik to mnie (pipi) strzelił