Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

Pogba co urwał w tym meczu :banderas: 

motm jak 150

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 378 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

KUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA, mialem krotka drzemke sobie uciac po treningu i dopiero sie obudzilem. Jak zobaczylem wynik to mnie (pipi) strzelił :(

o czyli nie jedyny przespałem mecz mistrzostw, berry nice :nosacz3:

Opublikowano
4 minuty temu, Shen napisał:

KUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA, mialem krotka drzemke sobie uciac po treningu i dopiero sie obudzilem. Jak zobaczylem wynik to mnie (pipi) strzelił :(

Najlepszy mecz mundialu:nosacz3:

Opublikowano

Podobno koreańscy kibice przywitali na lotnisku piłkarzy jajkami i poduszkami, sądziłem że będą ich witać jak bohaterów bo wyeliminowaniu Niemców

Opublikowano

Może w ich kraju tego rodzaju przywitanie oznacza : WITAJCIE W DOMU, BOHATEROWIE!!! Choć w grę może wchodzić fakt, że Japonia jest w kolejnej rundzie.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
12 minut temu, firana140 napisał:

Bramka Pavarda, ta pilka podkrecona jak z Tsubasy.

ja (pipi)e przespac takie bramki jak ta

Opublikowano

Marszczerano zakończył karierę w reprezentacji

Opublikowano
  • Autor

to było w sumie wiadome jeszcze przed turniejem chyba bo jest stary i niedomaga, zobaczymy czy Biglia, Di Maria, Aguero, Higuain, Messi i Banega zakończą tak jak było pisane

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

A Romero nie był kontuzjowany?

Byl, podobno bylby gotowy na drugi mecz. Ale juz dobrze, bylo - minelo.

Opublikowano

UruPor obie druzyny 4 4 2, moze byc ciekawie.

Opublikowano

Czuję, że będzie murarka w wykonaniu portugalii, gdzie urugwaj będzie chciał ich cisnąć. No nie wiem czego się spodziewać po tym meczu.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

W tym meczu potrzeba trzeciej drużyny, która będzie atakować pozycyjnie. Urusi, jesteście ostatni - my Polacy, jesteśmy z wami wojownicy!!!

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Czuję, że będzie murarka w wykonaniu portugalii, gdzie urugwaj będzie chciał ich cisnąć. No nie wiem czego się spodziewać po tym meczu.

Postawy Portugalii jak podczas Euro ? :sapek:

Opublikowano

Portugalia niczym jak Grecja, gdzie te euro wygrali na farcie, no to dla mnie to była abstrakcja.

Opublikowano

Mówiłem, że Urugwaj będzie ich cisnąć jak szmatę. Dawać Urugwaj, macie wygrać!

Opublikowano

Szybko

Opublikowano

:ragus: do domu 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ajj Cavani , zaje,bisty pilkarz. Imo Cavani > Suarez

Edytowane przez kanabis

Opublikowano
  • Autor

skojarzyło mi się ten gol z golem Suareza sprzed 4 lat z Anglią, wtedy Cavani wrzucał