Opublikowano 30 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Shen napisał: KUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA, mialem krotka drzemke sobie uciac po treningu i dopiero sie obudzilem. Jak zobaczylem wynik to mnie (pipi) strzelił o czyli nie jedyny przespałem mecz mistrzostw, berry nice
Opublikowano 30 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Shen napisał: KUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA, mialem krotka drzemke sobie uciac po treningu i dopiero sie obudzilem. Jak zobaczylem wynik to mnie (pipi) strzelił Najlepszy mecz mundialu
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Podobno koreańscy kibice przywitali na lotnisku piłkarzy jajkami i poduszkami, sądziłem że będą ich witać jak bohaterów bo wyeliminowaniu Niemców
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Może w ich kraju tego rodzaju przywitanie oznacza : WITAJCIE W DOMU, BOHATEROWIE!!! Choć w grę może wchodzić fakt, że Japonia jest w kolejnej rundzie. Edytowane 30 czerwca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 30 czerwca 20186 l 12 minut temu, firana140 napisał: Bramka Pavarda, ta pilka podkrecona jak z Tsubasy. ja (pipi)e przespac takie bramki jak ta
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Autor to było w sumie wiadome jeszcze przed turniejem chyba bo jest stary i niedomaga, zobaczymy czy Biglia, Di Maria, Aguero, Higuain, Messi i Banega zakończą tak jak było pisane
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Godzinę temu, _Be_ napisał: A Romero nie był kontuzjowany? Byl, podobno bylby gotowy na drugi mecz. Ale juz dobrze, bylo - minelo.
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Czuję, że będzie murarka w wykonaniu portugalii, gdzie urugwaj będzie chciał ich cisnąć. No nie wiem czego się spodziewać po tym meczu. Edytowane 30 czerwca 20186 l przez Faka
Opublikowano 30 czerwca 20186 l W tym meczu potrzeba trzeciej drużyny, która będzie atakować pozycyjnie. Urusi, jesteście ostatni - my Polacy, jesteśmy z wami wojownicy!!!
Opublikowano 30 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Faka napisał: Czuję, że będzie murarka w wykonaniu portugalii, gdzie urugwaj będzie chciał ich cisnąć. No nie wiem czego się spodziewać po tym meczu. Postawy Portugalii jak podczas Euro ?
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Portugalia niczym jak Grecja, gdzie te euro wygrali na farcie, no to dla mnie to była abstrakcja.
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Mówiłem, że Urugwaj będzie ich cisnąć jak szmatę. Dawać Urugwaj, macie wygrać!
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Ajj Cavani , zaje,bisty pilkarz. Imo Cavani > Suarez Edytowane 30 czerwca 20186 l przez kanabis
Opublikowano 30 czerwca 20186 l Autor skojarzyło mi się ten gol z golem Suareza sprzed 4 lat z Anglią, wtedy Cavani wrzucał