Opublikowano 1 lipca 20186 l Autor 1 minutę temu, ogqozo napisał: Może to głupio brzmi, ale mimo 3 goli Diego Costa nie gra dobrze. Ale też... bez niego jest jeszcze gorzej z możliwościami wykończenia tej przewagi. ty no ale więcej wiary w Aspasa co?
Opublikowano 1 lipca 20186 l mam nadzieje ze hiszpanie odpadna w karnych, jak oni graja bez napastnika, takie klepanie pilki, precz
Opublikowano 1 lipca 20186 l Autor 4 minuty temu, c0ŕ napisał: to zderzenie się Isco i Aspasa xDDD lmao
Opublikowano 1 lipca 20186 l Autor Stasiek wrzucił na boisko Granata w przerwie i zabił mecz ;/ bo w pierwszej połowie jeszcze jako tako to wyglądało
Opublikowano 1 lipca 20186 l Dobra wiadomość jest taka, że nie będziemy musieli długo czekać na drugi mecz Chorwacja - Dania.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Ten mecz jest nudniejszy od gier erpegów Bethesdy Edytowane 1 lipca 20186 l przez Czezare
Opublikowano 1 lipca 20186 l Kibicuje hiszpanii ale to co graja biorac pod uwage wczorajsze spektakle to idzie sobie oczy wydlubac.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Teraz, Mejm napisał: Kibicuje hiszpanii ale to co graja biorac pod uwage wczorajsze spektakle to idzie sobie oczy wydlubac. Mój kupon też kibicuje, ale to nie zmienia faktu że mecz to sraka
Opublikowano 1 lipca 20186 l Ch,uja tam nie karny, aktorzyny mam nadzieję odpadną z hukiem pod działami potężnej Rosji XD Czeryszew poje,bał chyba strony po tym wyłuskaniu piłki
Opublikowano 1 lipca 20186 l Teraz, kiedy wrestling przy stałych fragmentach zaczął CZASAMI być karany przez sędziów, egzekucja w tym elemencie wydaje się po prostu przesądzana losowo.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Karne ruscy cieszą się jakby przeszli dalej, czuję że może być pośmiewisko z Hiszpanii