Opublikowano 3 lipca 20186 l Kurla jak on tej reki nie gwizdnal to nawet nie wiem. Dobrze ze gola nie bylo z tego.
Opublikowano 3 lipca 20186 l Co ta Szwecja, bramka dla nich to chyba na pół stadionu musiałaby mieć : {
Opublikowano 3 lipca 20186 l 31 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Ten Berg to taki nasz Milik Egdal też ładnie odje.bał Milika
Opublikowano 3 lipca 20186 l 38 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Ten Berg to taki nasz Milik fatalny pilkarz
Opublikowano 3 lipca 20186 l Szwecja bardzo sympatycznie stwarza, ale wykończenie szwankuje już od spotkania z na zawsze nieodżałowanymi poławiaczami psów. Nie widziałem spotkania z Meksykiem i zastanawiam się jak oni tam tyle strzelili. Edytowane 3 lipca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 3 lipca 20186 l 10 minut temu, ciwa22 napisał: Szwecja bardzo sympatycznie stwarza, ale wykończenie szwankuje już od spotkania z na zawsze nieodżałowanymi poławiaczami psów. Nie widziałem spotkania z Meksykiem i zastanawiam się jak oni tam tyle strzelili. tam był karny i samobój
Opublikowano 3 lipca 20186 l Kurwa tak dobrze szło na pierwsze 3 punkty w 1/8, to się murzyński helveta zlitował nad nieudolnością Szwedów ; \
Opublikowano 3 lipca 20186 l W tej reprze to grają jacyś Szwajcarzy? Xd Edytowane 3 lipca 20186 l przez hav7n
Opublikowano 3 lipca 20186 l Helweci do domu, a jeszcze za darmo podarowali karnym Szwedom, no cóż XDD Jednak karnego nie było, ale i tak wygrali szwedzi Edytowane 3 lipca 20186 l przez Faka
Opublikowano 3 lipca 20186 l Lang dostaje wlasnie czerwona kartke za identyczna sytuacje co z Rebicem z tym ze on byl sam na sam z bramka. No i co na to eksperci?
Opublikowano 3 lipca 20186 l 1 minutę temu, kanabis napisał: Lang dostaje wlasnie czerwona kartke za identyczna sytuacje co z Rebicem z tym ze on byl sam na sam z bramka. No i co na to eksperci? Pewnie znowu będą coś pultać o tym, że czerwona jest tylko za BRUTALNE i dokonane z premedytacją faule. I że sędzia ma jasne wytyczne, więc nie może sobie tego dowolnie interpretować xd
Opublikowano 3 lipca 20186 l 5 minut temu, kanabis napisał: Lang dostaje wlasnie czerwona kartke za identyczna sytuacje co z Rebicem z tym ze on byl sam na sam z bramka. No i co na to eksperci? faul przed polem karnym
Opublikowano 3 lipca 20186 l Teraz, golab napisał: faul przed polem karnym Jak dawał czerwoną, to jeszcze o tym nie wiedział. W zasadzie był przekonany, że faul był w polu karnym. Generalnie czerstwy mecz. Tak czułem i chyba po raz pierwszy postawiłem 0:0. Niewiele się pomyliłem.
Opublikowano 3 lipca 20186 l On w pierwszej chwili nie podyktował karnego oraz nie dał czerwonej? Nie ma co dumać, trzeba czekać na ekspertyzę forumowych znawców.