Opublikowano 3 lipca 20186 l Nie wiem czy na polskiej TV to pokazali, ale jakis kolumbijski typ, ze sztabu wyciagnal z bara Sterlingowi, gdy schodzil do szatni.
Opublikowano 3 lipca 20186 l No a jak ma Kolumbia grać jak wystawiła 7 piłkarzy do obrony i atakuje góra 4 piłkarzami. Anglicy mają przewage ale chu.ja z niej wynika i o to pewnie chodziło.
Opublikowano 3 lipca 20186 l Chyba najslabszy mecz na tym etapie. Tutaj musi ktoras druzyna stracic bramke zeby cos ruszylo
Opublikowano 3 lipca 20186 l W porownaniu do tego dzialo sie duzo wiecej moim zdaniem. I szwajcaria i szwecja probowaly. Wystarczy spojrzec na statystyki strzalow. Tutaj anglia cos tam moze probuje a kolumbia gra lage na falcao jak my na lewego i tyle
Opublikowano 3 lipca 20186 l Anglicy są ze sobą zgrani, bo tam co drugi w wolnych chwilach w Fortnite napyerdala. Wspaniali ludzie <3
Opublikowano 3 lipca 20186 l 3 minuty temu, El Loco Chocko napisał: A pozniej ujecie jak koleszka zaciesza z innym xD poziom Białegostoku 15 lat temu....strasznie żenujące @kanabis pewnie odda po meczu Edytowane 3 lipca 20186 l przez Kaczi
Opublikowano 3 lipca 20186 l Nawet nie wiem jak można to określić , już myślałem że mu jeszcze na barana skoczy
Opublikowano 3 lipca 20186 l Komentarz na ITV "Look at this love train...dont try this at home folks"
Opublikowano 3 lipca 20186 l https://www.tvn24.pl/mistrzostwa-swiata-w-brazylii,99,m/zabili-go-za-samoboja-na-ms-kolumbia-uczci-pamiec-escobara,445655.html Dawid Sanczez
Opublikowano 3 lipca 20186 l Za te pyskówki falcao powinien na zbity ryj wylecieć, co oni chcieli osiągnąć? sędzia miał się rozmyślić?
Opublikowano 3 lipca 20186 l Jak w meczu nie będzie czerwonej kartki to będzie jakiś cud, brzydki mecz
Opublikowano 3 lipca 20186 l Napisalbym, ze kolumbijczycy to smiecie, ale jeszcze sie okaze po meczu, ze im rodziny porwali, wiec chyba sie wstrzymam