Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Już za chwilę przedwczesny finał, mecz radości i w końcu triumfu. Albo skompromituje się płaczka Neymar, albo niegrająca ciekawie ani ofensywnie Belgia. Ból spory, że już w ćwierćfinale, ale tak Putin rozlosował.

A jeśli Krysztiano zaiste odchdodzi z Realu, to może i pewien casting na to, na kogo Florentino tym razem zagnie parol z dwóch gwiazdorów przeciwnych ekip.

Belgia trochę mniej ofensywnie, jest Fellaini, który teoretycznie chyba będzie destruktywnym pomocnikiem. De Bruyne bardziej z przodu, ale boki obrony to nadal Chadli i Meunier.  Brazylia, jak zawsze - wydaje się mocna i w ataku, i w obronie. Strach się bać, co z tego wyjdzie. Pora się zmyć.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano
2 minuty temu, Wojtas1986 napisał:

Tak , a o co chodzi?

W sumie to nic, też chcę żeby Belgowie przeszli, no ale na papierze to wygląda tak, że kanałyrynkos są faworytami. Tylko Belgia.

Opublikowano

już leciałem do tematu z wywieszonym jęzorem to wysmiac xD

krem ala krem, krem ala krem, krem ala krem, krem ala krem

Gość _Be_
Opublikowano
6 minut temu, c0ŕ napisał:

już leciałem do tematu z wywieszonym jęzorem to wysmiac xD

krem ala krem, krem ala krem, krem ala krem, krem ala krem

Mecz się nie zaczął jeszcze a Gilewicz powiedział już z 7 razy że piłkarze obu drużyn mają jakość oraz że jest kilku piłkarzy, którzy robią tak zwaną różnice

Opublikowano

Czekam na ten meczyk ale na rzygi mnie zbiera jak znowu bedzie trzeba ogladac ten piz.dowaty placzacy wyraz twarzy wiadomokogo i jego kip on rolin przy najmniejszym dotknieciu.

Jednak kibicuje belgom. Tylko Lukaku i kawal czarnucha a nie ci.pki. 

Gość _Be_
Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

HAHAHAHA NEJMAR JUŻ MNIE BOLI PANIE SĘDZIO JUŻ MNIE BOLI RATUJ XD

Jezu weź już ZM 

Ale tempo :obama: