Opublikowano 6 lipca 20186 l XDDDDDDDDD Belgia, nie ma nic lepszego jak Europa gniecie Amerykę Południową!
Opublikowano 6 lipca 20186 l 1 minutę temu, Yakubu napisał: Lukaku Van Brujne Kto to jest van brujne?
Opublikowano 6 lipca 20186 l Lukaku. cały sezon zapierdalał dla Murinio i teraz jeszcze takie rajdy i podania. szacuneczek. Pinky and De Bruyne elegancko. Edytowane 6 lipca 20186 l przez wozek
Opublikowano 6 lipca 20186 l Najlepsza liga swiata, lukaku, de bruyne i hazard niszcza te cioty z faweli
Opublikowano 6 lipca 20186 l Perez jak patrzy na ten mecz to mu sie Euro nie zgadza ile by musial kasy wy(pipi)ic
Opublikowano 6 lipca 20186 l Belgia na mistrza, Hazard i Kurtula do Realu, za nich Loftus Cheek i Batland do Chelsea i batalia o 8 miejsce w potężnej PL. Tak będzie.
Opublikowano 6 lipca 20186 l 1 minutę temu, Welna napisał: Jestem CIekaw ile trzeba by bylo dac za Rudego Myślę że w City by go za żadne pieniądze nie puścili
Opublikowano 6 lipca 20186 l aż 4 mikrofonów w tym meczu: Fela Witsel marcelo wilian nie mam dostępu do statystyk opta, ale to chyba rekord.