Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Welna napisał:

Jestem CIekaw ile trzeba by bylo dac za Rudego

E tam ja juz wyobrazam sobie jak Lukaku łamie tych kmiotkow w obronie primera division na pół :fsg:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 372,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Belgowie co za mutanty. Brazylijczycy jak karzełki przy nich wyglądają.

Opublikowano

piłkarze 2-0 aktorzy.

Jak ta Belgia mi imponuje, podania na pamięć, zagrania bez patrzenia i totalna dominacja Brazylii. 

Opublikowano

belgia mi imponuje tymi kontrami, miód na oczy jak oni to rozgrywają, wcześniej chciałem żeby odpadli bo uważałem ich za przehajpowanych grajków ale zdecydowanie odpalili w końcu na tym turnieju i mogą nawet zgarnąć mistrzostwo z taką grą, jak brazylia odpadnie to w sumie będziemy mieli takie euro finały, bo to ostatni zespół który jest w fazie pucharowej i jest spoza europy :reggie:

Opublikowano

Tylko Belgia. Nie będzie nic lepszego jak Brazylia odpada z ćwierćfinałów. 

Opublikowano

Fizycznie to jest różnica miazga na korzyść Belgów. Ten Fagner próbuje sfaulować Hazarda i się przewraca :yao:

Opublikowano
18 minut temu, Ficuś napisał:

Najlepsza liga swiata, lukaku, de bruyne i hazard niszcza te cioty z faweli

premier league xd

Opublikowano

Ładnie grają, ale przypominam że w 1/8 było już 0:2 dla Japonii i wydawało się że po meczu bo Belgia grała piach. Jak się Brazylijczykom początek drugiej połówki ułoży to jeszcze może się sytuacja odwrócić. 

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

jak się za frajer daje bramkę przeciwnikowi, to potem się to kończy drugą fangą z kontry, Belgia nic specjalnego nie gra, ale korzysta z sabotażu wzorowo, do tego mental na maksa po meczu z Japonią

Opublikowano

Nainggolanowi chyba dupsko pęknie jeśli Belgia zgarnie tytuł bez niego. :)

Opublikowano
4 minuty temu, Ludwes napisał:

premier league xd

Ficus mówi jak jest 

Opublikowano

W polfinale wszystko zalezy jak sie mecz ulozy. Jak belgia straci pierwsza bramke to bedzie musiala atakowac i rownie dobrze ona moze zebrac baty po kontrach Mbappe i kolegow.

Opublikowano

Moze gdyby gruby Ronaldo zagral to cos by z tego bylo, a tak sacze Stelle Artois, karmie oczy tym przehooy meczykiem i morda Neymara :banderas:

Opublikowano

no ja tu widzę zupełnie inną ekipę Belgów grają o wiele lepiej niż z Japońcami. No i dobre meczycho w ch.uj 

Opublikowano
7 minut temu, Butt napisał:

Nainggolanowi chyba dupsko pęknie jeśli Belgia zgarnie tytuł bez niego. :)

Fajeczki są tego warte

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano
  • Autor

Miranda wygląda trochę jak uciekinier z Auschwitz

Opublikowano

Firminjo i Wiliam

Var wyjaśnił Neya xdde

Opublikowano

Kaj zolto do tej yebanej cioty ?????!!!!!

Opublikowano

No brazyleiro sie wzieli do robotu

Opublikowano
  • Autor

i cyk wyżydzili tego karnego xd  

chyba

Opublikowano

Ale emocje xd