Opublikowano 10 lipca 20186 l Dzisiaj wszystko mi jedno kto wygra i kogo Anglicy zniszczą w finale. It's coming home!
Opublikowano 10 lipca 20186 l 7 minut temu, Zwyrodnialec napisał: Dzisiaj wszystko mi jedno kto wygra i kogo Anglicy zniszczą w finale. It's coming home! Paul Gascoigne juz swietuje Edytowane 10 lipca 20186 l przez kanabis
Opublikowano 10 lipca 20186 l Alkohol, prowiant na 2 mecze kupione, liczę, że Belgowie dziś wyjaśnią Kogutów.
Opublikowano 10 lipca 20186 l W dniu 8.07.2018 o 20:05, kanabis napisał: Bądźmy dziś Belgami oraz Chorwatami. Edytowane 10 lipca 20186 l przez ciwa22
Opublikowano 10 lipca 20186 l Oj, jak szanuję, pałować takich debili to oduczy wszystkich samowolnie wygłupiać i znieważać funkcjonariuszy publicznych. Edytowane 10 lipca 20186 l przez Faka
Opublikowano 10 lipca 20186 l W sumie mistrzostwo świata zostało już osiągnięte w innym temacie, ale dzisiejszy mecz też zapowiada się spoko. HET KOMT THUIS/C'EST A LA MAISON/ES KOMTT NACH HAUSE
Opublikowano 10 lipca 20186 l Nerwy jak postronki. Francja zagra o finał z Giroud na szpicy, jeśli uda się zatrzymać Mbappe to może być dobrze dla Belgii. Może. Belgia pod nieobecność Meunier ma jeszcze większe problemy z obroną. Za niego w składzie pojawił się Mousa Dembele. Trudno więc powiedzieć, jak rozumieć tę jedenastkę i kto zagra na bokach. W razie wygranej, przyznajmy - trzeba będzie nazwać Martineza geniuszem.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Czemu we wszystkich memach na przeciw Asterixa wystawiają pedała Tintina zamiast Papy Smerfa
Opublikowano 10 lipca 20186 l Ale beka, nie odpala mi się stream na tablecie z tvp.vod, reklamy lecą non stop a mecz nie XD je,bać pis
Opublikowano 10 lipca 20186 l Autor Na ostatnich mundialach w półfinałach zawsze było tak że jeden mecz był mega wyrównany, MECZ WALKI na 0-0, 1-0, dogrywki, a w tym drugim odjaniepawlało się dużo więcej (Brazylia - Niemcy czy Urugwaj - Holandia chociażby). Ten mecz chyba należy do tej pierwszej kategorii
Opublikowano 10 lipca 20186 l Widok Hazarda ogrywającego i przepychającego Pogbe <3 Mogę oglądać w zapętleniu.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Ten mecz to esencja futbolu, bardzo rzadkie faule i za to pochwalam i rzadko wykonywane rzuty wolne.
Opublikowano 10 lipca 20186 l Te prowadzenie pilki Hazarda, pieknie piesci pilke Edytowane 10 lipca 20186 l przez kanabis