Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano

Dzisiaj wszystko mi jedno kto wygra i kogo Anglicy zniszczą w finale.  It's coming home!  

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 372,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano
7 minut temu, Zwyrodnialec napisał:

Dzisiaj wszystko mi jedno kto wygra i kogo Anglicy zniszczą w finale.  It's coming home!  

Paul Gascoigne juz swietuje

1849921_gascoigne1.jpg

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Alkohol, prowiant na 2 mecze kupione, liczę, że Belgowie dziś wyjaśnią Kogutów. 

Opublikowano
W dniu 8.07.2018 o 20:05, kanabis napisał:

Bądźmy dziś Belgami oraz Chorwatami.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Ktos tu zapomnial, ze nie jest w internecie. :v

Opublikowano

Oj, jak szanuję, pałować takich debili to oduczy wszystkich samowolnie wygłupiać i znieważać funkcjonariuszy publicznych. :gsr:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

W sumie mistrzostwo świata zostało już osiągnięte w innym temacie, ale dzisiejszy mecz też zapowiada się spoko. HET KOMT THUIS/C'EST A LA MAISON/ES KOMTT NACH HAUSE

Opublikowano

Nerwy jak postronki. Francja zagra o finał z Giroud na szpicy, jeśli uda się zatrzymać Mbappe to może być dobrze dla Belgii. Może.

Belgia pod nieobecność Meunier ma jeszcze większe problemy z obroną. Za niego w składzie pojawił się Mousa Dembele. Trudno więc powiedzieć, jak rozumieć tę jedenastkę i kto zagra na bokach. W razie wygranej, przyznajmy - trzeba będzie nazwać Martineza geniuszem.

Opublikowano

Czemu we wszystkich memach na przeciw Asterixa wystawiają pedała Tintina zamiast Papy Smerfa :[

Opublikowano

Ale beka, nie odpala mi się stream na tablecie z tvp.vod, reklamy lecą non stop a mecz nie XD

je,bać pis

Opublikowano

Eden widać ze odczytał już tweeta o transferze Ronaldo.

Opublikowano

Japonia tak pięknie cisnela Belgie, a żabojafy obsrane póki co

Opublikowano

Jest akcja za akcją, no dobry mecz, nie ma co narzekać.

Opublikowano

Mbappe obrał zły azymut i bił rekord na setkę wszerz boiska.

Opublikowano
  • Autor

Na ostatnich mundialach w półfinałach zawsze było tak że jeden mecz był mega wyrównany, MECZ WALKI na 0-0, 1-0, dogrywki, a w tym drugim odjaniepawlało się dużo więcej (Brazylia - Niemcy czy Urugwaj - Holandia chociażby). Ten mecz chyba należy do tej pierwszej kategorii

Opublikowano

Edenik rozpyerdala, jak ja chopa szanuję mimo że gra w chelsea

Opublikowano

Widok Hazarda ogrywającego i przepychającego Pogbe <3 Mogę oglądać w zapętleniu.

perez.jpg

Opublikowano

Ten mecz to esencja futbolu, bardzo rzadkie faule i za to pochwalam i rzadko wykonywane rzuty wolne.

Opublikowano

Te prowadzenie pilki Hazarda, pieknie piesci pilke :banderas:

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Może i Hazard odejdzie, ale z Giroudem CHELSEA NIGDY NIE ZGINIE

Opublikowano

ładnie kopio to piłke, nawet brak goli nie przeszkadzo

Opublikowano

Czibo