Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

trzeba przyznać że Alli ma ultra chu.jowy turniej :pechowiec:

no teraz chociaż coś podal prosto ale #JustLingardThings

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano (edytowane)

Nooo, przy odrobinie szczęścia, którego anglii teraz brakuje, to ja chorwacji nie widzę ;[

A w ogóle, to fajnie by było gdyby w anglii grał jeszcze ktoś o nazwisku Rolling. Może bym się momentami śmiał przynajmniej,

Edytowane przez Okie from Muskogee
Opublikowano
4 minuty temu, Bartg napisał:

Ciezko mi wyobrazić sobie, ze w nd asy pokroju Lingarda i Hendersona moga byc mistrzami świata 

Nie no Francja wyjaśni

Opublikowano

Sterling ma 43 mecze w kadrze i tylko dwa gole (oba w 2015), czyli tyle samo ile ustrzelił Stones na tym turnieju :pawel: #optac0r

• Lubię! 1
Opublikowano
4 minuty temu, _Be_ napisał:

Nie no Francja wyjaśni

Też tak sądzę. Ich albo Chorwatów.

Kane tak się popisuje, że jeszcze coś trafi dzisiaj.

Opublikowano

no im bardziej oglądam, im dalej w las tym bardziej irytuje mnie Lewandowski swoim brakiem zaangażowania, brakiem wpływu na przebieg meczów na każdej ważnej imprezie

Opublikowano

Nie macie wrażenia, że bez względu na to czy mistrzostwo zdobędzie Francja, Anglia czy Chorwacja będzie to najsłabszy mistrz świata od wielu wielu lat, a może nawet i w całej historii mistrzostw ? 

Opublikowano
Teraz, funditto napisał:

Nie macie wrażenia, że bez względu na to czy mistrzostwo zdobędzie Francja, Anglia czy Chorwacja będzie to najsłabszy mistrz świata od wielu wielu lat, a może nawet i w całej historii mistrzostw ? 

ale co ty chcesz od Francji? Hiszpania w 2010 grała dużo większą padakę i się ślizgała z meczu na mecz, równie dobrze ich można tak nazwać

Opublikowano
1 minutę temu, funditto napisał:

Nie, po prostu odpowiednie przygotowanie taktyczne oraz stałe fragmenty gry zyskały ogromną wagę w nowoczesnej piłce nożnej. 

Opublikowano

(pipi)a Henderson albo Young z Pucharem Świata to jest jakaś (pipi)ana abstrakcja. Francjo musisz, bo Chorwaci oprócz czołgu w postaci Rebicia to nie mają żadnego argumentu z przodu i Anglicy raczej to wygrają.

Opublikowano
5 minut temu, c0ŕ napisał:

ale co ty chcesz od Francji? Hiszpania w 2010 grała dużo większą padakę i się ślizgała z meczu na mecz, równie dobrze ich można tak nazwać

Ok, zapomniałem, że Hiszpania grała na holowanie, ale i tak uważam, że daleko każdej z tych drużyn do Francji z 98, Brazylii z 2002 czy nawet do Niemców z przed czterech lat 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, MYSZa7 napisał:

albo Young 

ej no ale Young to nie jest aż taki piłkarski mem ;/ jeden z najlepszych skrzydłowych w Premier League za czasów Aston Villi, w United często (szczególnie za LvG) jedno z niewielu światełek w tunelu, zawsze solidny i elastyczny jeśli chodzi o pozycje. Nie zapomnę jak wygrał MU derby z City w 2015 :fsg: Złoty piłkarz

3 minuty temu, funditto napisał:

Ok, zapomniałem, że Hiszpania grała na holowanie, ale i tak uważam, że daleko każdej z tych drużyn do Francji z 98, Brazylii z 2002 czy nawet do Niemców z przed czterech lat 

ok ale zawsze tak jest że czas zaciera wszelkie niedoskonałości. O 98 czy 2002 nie mogę się wypowiedzieć bo byłem za młody, ale Niemcy 4 lata temu zremisowali z Ghaną, Algierię ograli dopiero w dogrywce, z Francją wygrali po główce Hummelsa więc też nie było tak że rozwalali wszystkich jak leci po 5-0 z niesamowitą grą :potter:

Edytowane przez c0ŕ