Opublikowano 11 lipca 20186 l 3 minuty temu, blantman napisał: Ja postawiłem na chorwacje walwalić typera licze że w dogrywce i tak wygrają No też postawiłem, jak to będzie po chorwacku it's coming home?
Opublikowano 11 lipca 20186 l 4 minuty temu, Maus napisał: Chcesz mnie drugi raz w tym tygodniu zdenerwowac? Sorry ale wolę chorwackich piłkarzy w finale niż rashforda, sterlinga czy Hendersona.
Opublikowano 11 lipca 20186 l 4 minuty temu, Grabek napisał: Byle Modric strzelal na koncu stawki Albo wcale xd
Opublikowano 11 lipca 20186 l 2 minuty temu, Butt napisał: No też postawiłem, jak to będzie po chorwacku it's coming home? Иди нахуй
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor mam nadzieję że tak jak 4 lata temu LvG wpuścił Krula na karne, tak teraz Southgate wpuści króla Wele
Opublikowano 11 lipca 20186 l Te rzuty rozne na pociag, ale skuteczne. A Polaków sie czepiali ze tylko z sfg gole
Opublikowano 11 lipca 20186 l oesus na chuy jeszcze te doliczanie czasu w dogrywce kiedyś chyba tego nie było, albo mi pamięć szwankuje
Opublikowano 11 lipca 20186 l Autor jak Chorwacja ma to wygrać to błagam, niech strzelą coś z gry teraz wpier.dolić się do finału po trzech seriach karnych jest za mocne xd