Opublikowano 14 lipca 20186 l Podoba mi sie ta Anglia, dzieki nim nie jestesmy juz najzalosnieszja reprezentacja tych mistrzostw.
Opublikowano 14 lipca 20186 l 7 minut temu, ciwa22 napisał: Myslalem ze mecz jest o 20stej. Tak samo . I gol przegapiony. Podoba mi się komentarz, gol na 2:0 golem "kontaktowym"
Opublikowano 14 lipca 20186 l 1 minutę temu, raven_raven napisał: Tak samo . I gol przegapiony. Podoba mi się komentarz, gol na 2:0 golem "kontaktowym" Gol kontaktowy Lukaku w rywalizacji z angielskim Lewandowskim. Edit: golab szybszy Edytowane 14 lipca 20186 l przez Kymel
Opublikowano 14 lipca 20186 l 2 minuty temu, golab napisał: w sensie kontaktowe trafienie Lukaku w wyścigu o złotego buta a widzisz, za mądrze mówią jak na moje ogarnięcie
Opublikowano 14 lipca 20186 l Kane xD na chu.j on do realu, my juz mamy benzeme.Chyba tylko zeby karne za ronaldo kopac
Opublikowano 14 lipca 20186 l 6 minut temu, Kmiot napisał: Belgowie grają o darmowe telewizory dla narodu, więc zrozumiałe, że motywacja większa. No faktycznie ta bramka była 15 Belgi na imprezie także bedą zwracać hajsy
Opublikowano 14 lipca 20186 l Teraz, Wojtas1986 napisał: No faktycznie ta bramka była 15 Belgi na imprezie także bedą zwracać hajsy Jak trafią jeszcze jedna to wtedy tak
Opublikowano 14 lipca 20186 l Oby lukaku cos trafil bo bedzie najbardziej obciachowy krol strzelcow w historii, ile on tam z karnych trafil?4? Xd
Opublikowano 14 lipca 20186 l 2 minuty temu, kanabis napisał: Powinien go odebrac trzymajac sie za rece razem ze sterlingiem I zacząć się z nim całować.
Opublikowano 14 lipca 20186 l A u nas zadowoleni jeszcze o autografy prosili xd no coz taka mentalnosc pluja na nich a oni sie ciesza