Opublikowano 14 lipca 20186 l 21 minut temu, funditto napisał: Można to gdzieś jeszcze zobaczyć, bo ten link jest usunięty?
Opublikowano 15 lipca 20186 l 12 godzin temu, funditto napisał: Można to gdzieś jeszcze zobaczyć, bo ten link jest usunięty? Link do gifa https://9gag.com/gag/ap2zPQ5
Opublikowano 15 lipca 20186 l 12 godzin temu, chris85 napisał: Najlepsze intro w historii gier pilkarskich. A jeszcze we are the champions po zdobyciu mistrzostwa :
Opublikowano 15 lipca 20186 l ogólnie te renderowane intra do PES’ów to było mistrzostwo Edytowane 15 lipca 20186 l przez MYSZa7
Opublikowano 15 lipca 20186 l Dogrywka i wygrana Chorwacji. Wymarzony scenariusz i zwyciestwo w typerze
Opublikowano 15 lipca 20186 l Autor Kurła nie czuję dzisiejszego finału ;/ juz chyba rzeczywiście mógł być wieczorem, kiedyś to było, człowiek cały dzień nogami przebierał a teraz mam wrażenie jakbym na zwykły mecz grupowy czekał ehh, idę po czypsy i vmaxa
Opublikowano 15 lipca 20186 l właśnie Will smith daje przed meczowy występ X_X no tego się nie spodziewałem
Opublikowano 15 lipca 20186 l Nie wiem co jest zaskakującego w występie artysty, który nagrał oficjalną piosenkę mundialu. A w space jam to R. Kelly był. Ronaldinho podczas kalinki bongosował z playbacku
Opublikowano 15 lipca 20186 l Liczę na czwartą dogrywkę z udziałem chorwatów, w podstawowym czasie ewidentnie i nie idzie
Opublikowano 15 lipca 20186 l Ehh oba zespoły świetne i obu należy się ten puchar, szkoda ze ktoś musi przegrac
Opublikowano 15 lipca 20186 l Autor 26 minut temu, c0ŕ napisał: ehh, idę po czypsy i vmaxa jedyny otwarty sklep w obrębie 10km z kolejką która wychodzi na chodnik więc trzeba było zrobić w tył zwrot żeby się wyrobić, człowiek chce dążyć do autodestrukcji swojego organizmu ale jednak pis dba o moje zdrowie dogrywka ma być, kto wygra to wyje.bane ale finał bez dodatkowych 30 minut to zawsze trochę niedosyt
Opublikowano 15 lipca 20186 l W sumie czemu Mbappe ma ksywkę Donatello? O wiele bardziej pasowałby Rafael Przestawiciel waffen ss sędziuje, Chorwacja to ma.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 34 minuty temu, c0ŕ napisał: Kurła nie czuję dzisiejszego finału ;/ juz chyba rzeczywiście mógł być wieczorem, kiedyś to było, człowiek cały dzień nogami przebierał a teraz mam wrażenie jakbym na zwykły mecz grupowy czekał ehh, idę po czypsy i vmaxa Oj tam, finał w 2002 był jakoś o 15 naszego czasu, ale to nie Twoje czasy.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Strefa kibica zorganizowana, JADZIEM Edytowane 15 lipca 20186 l przez ragus
Opublikowano 15 lipca 20186 l Autor u mnie w Polsce G naje.bało jak co roku turystów, także w przerwie cyk w samochód i na stacji już czekają na mnie w lodówce energetyki V E R V A za jedyne 3.99zł / 250 ml ale przed chwilą Szpaku doje.bał że narzekali na Deschampsa że nie powołał Nasriego i Benzemy którzy są poza kadrą od dobrych paru lat i Ben Arfy który od paru lat formy na oczy nie widział ciekawe co za okrutnik mu podsunął tę listę