Opublikowano 15 lipca 20186 l To jest kryminał to co Lloris zrobił ja na miejscu trenera posadziłbym go od razu na ławie.
Opublikowano 15 lipca 20186 l Polacy już by przy 4 bramce zaczęli płakać i marzyć o końcowym gwizdku, a Chorwaci się nie poddają i walczą.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 1 minutę temu, chris85 napisał: aaaaaaaaaaaahahahahhahahahahahhahahahaha jaki gupi mudżyn Który mudzyn Loris?
Opublikowano 15 lipca 20186 l 7 minut temu, _Be_ napisał: Który mudzyn Loris? Ten brązowy z wyłupiastymi oczami.
Opublikowano 15 lipca 20186 l A tych co uważają, że karniak był z czapy informuję: dobry okulista mógłby dużo pomóc...
Opublikowano 15 lipca 20186 l 7 minut temu, _Be_ napisał: Nie ma szans 8 minut temu, Ludwes napisał: tak powinno byc ale spoko, zaraz dadza jezdzcowi bez głowy mbappe albo pajacowi griezmannowi No to chu,j, gówniarzowi z Francji nagrodę młodego gracza, a najlepszym pośladkom Premier Leauge złotego bucika Edytowane 15 lipca 20186 l przez ragus
Opublikowano 15 lipca 20186 l 1 minutę temu, Czezare napisał: A tych co uważają, że karniak był z czapy informuję: dobry okulista mógłby dużo pomóc... ale zamknij morde
Opublikowano 15 lipca 20186 l 1 minutę temu, ragus napisał: No to chu,j, gówniarzowi z Francji nagrodę młodego gracza, a najlepszym pośladkom Premier Leauge złotego bucika Ja bym dał Edenowi ale trzeba brać pod uwagę, że nic nie wygrał w tym sezonie :usmiech: Teraz, Ludwes napisał: ale zamknij morde Ale po co te nerwy, to tylko czarek największy bezbek forum Edytowane 15 lipca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 15 lipca 20186 l Autor jakby ktoś się zastanawiał jak Pogba strzelił gola tak jak pan Michał pisze, nie to co jakieś Neymary popier.doleńce z makaronami na głowie
Opublikowano 15 lipca 20186 l 1 minutę temu, Ludwes napisał: ale zamknij morde Właśnie zwróciłeś się nie do mnie, tylko do przepisów gry w piłkę nożną.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 1 minutę temu, _Be_ napisał: Ja bym dał Edenowi ale trzeba brać pod uwagę, że nic nie wygrał w tym sezonie :usmiech: Ale po co te nerwy, to tylko czarek największy bezbek forum Forlanowi w 2010 dali.
Opublikowano 15 lipca 20186 l 1 minutę temu, c0ŕ napisał: tak jak pan Michał pisze, nie to co jakieś Neymary popier.doleńce z makaronami na głowie Sama prawda, Lewy naje.bal sobie coś na głowie i wiemy jak było
Opublikowano 15 lipca 20186 l No tam nie powinno być karnego, bo chorwacja miała więcej strzałów. Co za głupie przepisy Edytowane 15 lipca 20186 l przez Yakubu
Opublikowano 15 lipca 20186 l Teraz, ragus napisał: Forlanowi w 2010 dali. No to czekamy, wtedy okradli Snajdera
Opublikowano 15 lipca 20186 l Teraz, Yakubu napisał: No tam nie powinno być karnego, bo chorwacja miała więcej strzałów. Co za głupie przepisya Gdyby Perisic po strzeleniu pięknej bramki w porę wyłączył dałna to karnego by nie było...