Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, selene napisał:

Wspaniały to był mundial, nie zapomnę go nigdy.

O tototo. Najlepszy od 1998roku? Dyskutujmy. 

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 377,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

No fajnie sie kibicowało Chorwacji jako underdogowi, ale gdyby to Francja albo jakiś inny duży zespół się tak slizgal po karnych i dogrywkach to byście ich yebali z góry na dół. 

Szkoda że im nie wyszło, ale patrząc na cały turniej Francji należało się fchuy bardziej to zwycięstwo.

Opublikowano

Najlepsza druzyna i tak odpadla w cwiercfinale, takze juz tam chuy z ta Francja

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Yap napisał:

Lookajcie nazwiska Francuzow :rofl:

?

Opublikowano

Jedenastka mistrzostw? Wybaczcie, jeszcze nie teraz, nie kiedy targają mną solidne emocje. Chociaż top 2 bramkarzy na szybko to zdecydowanie Keylor Navas oraz Cho Hyun Woo.

Opublikowano
W dniu 18.06.2018 o 11:02, Ludwes napisał:

Francja wyglada jak na Euro 2016. Imo nic nie osiagna z Deschampem.

no jednak sie nie znam

Opublikowano

No co osiągnęli? W takim stylu to można ektraklapę wygrywać :cool:

Opublikowano

chorwacja bardziej to przegrała niż francja wygrała, dając dwie bramki za frajer

francja nie grała nic, a w drugiej połowie przycisnęli i wbili dwie bramki

bez prezentów pewnie skończyłoby się szachami i dogrywką

Opublikowano

POLAK WYJAŚNIŁ

Opublikowano

Wszystko okazalo sie tak jak pan jezus kazal nie wiem po co te stekanie

1.Francja

2.Chorwacja

3.Belgia

Zdecydowanie najlepsze druzyny turnieju

Nie wiem jak mozna jechac po chorwacji ze wygrywala po karnych skoro za kazdym razem wstawala w epicki sposob z kolan no a anglie osmieszyla. Na mistrza nie zasluzyla ale  a wice jak najbardziej. Jeden z bardziej obiektywnych turniejow jakie ogladalem. Nawet te 20 lat temu pamietam ze brazylia do finalu grala zdecydowanie lepszy futbol niz francja. Tak naprawde teraz zasluzyli zdecydowanie bardziej. A juz te pier.dolenie ze francja to afryka wogole beka w chu.j. Bo pewnie anglia nie, bo pewnie niemcy nie itp.  20 lat temu w kadrze francji duzo mniej afryki bylo niz teraz ze takiempier.dolenie? henry,zidane,thuram, desaily, karambeu, trezeguet

Opublikowano

Kyliana i Umtitiego w Kamerunie, a Tolisso w Togo bym chciał - chyba zmienię im narodowość w PESie.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, kanabis napisał:

Nie wiem jak mozna jechac po chorwacji ze wygrywala po karnych skoro za kazdym razem wstawala w epicki sposob z kolan no a anglie osmieszyla. Na mistrza nie zasluzyla ale  a wice jak najbardziej. 

jeszcze jak zasłużyła, ale trzeba było przypomnieć bo niektórzy się zapędzili z tym szkalowaniem Francji xd

Opublikowano

Ciekawe czy ktoś się odważy powiedzieć Putinowi w ryj Slava Ukrayini

Opublikowano
4 minuty temu, kanabis napisał:

A juz te pier.dolenie ze francja to afryka wogole beka w chu.j. Bo pewnie anglia nie, bo pewnie niemcy nie itp.  20 lat temu w kadrze francji duzo mniej afryki bylo niz teraz ze takiempier.dolenie? henry,zidane,thuram, desaily, karambeu, trezeguet

Na debili najlepiej po prostu nie reagować polecam :usmiech:

No szkoda, że już koniec. Skończy się oglądanie z forumkiem, typer zamknięty, znowu nic się nie będzie działo popołudniami.

Opublikowano

Modrić zlota piłka

Opublikowano

Mama powiada :"Chodź do kąpieli",
A on się boi że się wybieli.

Opublikowano

Czekam na zmarzniete sutki pani prezydent

Opublikowano

Dobrze, ze Modric, choc chyba Hazard byl jednak troche lepszy. Sam nie wiem.