Opublikowano 16 czerwca 20186 l Kur\wa, no nie wiem, nie oglądam go na co dzień w akcji, ale z tego co widzę, to Pogba jest jednym z najbardziej przereklamowanych grajków, jakich kojarzę.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 8 liga mistrzów w wykonaniu prawego obrońcy Francji, Garbarnia czeka z kontraktem
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Kmiot napisał: Kur\wa, no nie wiem, nie oglądam go na co dzień w akcji, ale z tego co widzę, to Pogba jest jednym z najbardziej przereklamowanych grajków, jakich kojarzę. A no jest
Opublikowano 16 czerwca 20186 l W Juve był kocurem, a po przeprowadzce do Manchesteru to to nawet nie jest poziom Carricka
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 1 minutę temu, ragus napisał: A no jest Dziękuję za potwierdzenie. Nie wiedziałem czy wypada abym cisnął z niego bekę, skoro nie oglądam każdego jego meczu.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Jak moglem obstawic Francje na zwyciezce w typerze sam sie soba brzydze, poszly sie punkty pierrr
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Kmiot napisał: Dziękuję za potwierdzenie. Nie wiedziałem czy wypada abym cisnął z niego bekę, skoro nie oglądam każdego jego meczu. Spoko, my też nie oglądamy. Wystarczą memy na twitterze i krytyka ze strony komentatorów.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Autor Ja obstawilem Francję jako zwycięzcę mundialu Ale to jeden mecz na razie, wiec poczekajmy. Brak takiej kreatywności i lekkości Payeta widać niesamowicie w porównaniu do Euro.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l 2 minuty temu, ragus napisał: Spoko, my też nie oglądamy. Wystarczą memy na twitterze i krytyka ze strony komentatorów. Kwik
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Fantastyczna, niespotykana bramka, byc moze bramka turnieju. Francja pewnie ropoczyna i zmierza po zwyciestwo w turnieju
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Ja też na nich postawiłem, ale jak tak patrzę to jednak myślę, że ich pykniemy na lajciku w finale
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Na kolejny mecz gówniarz z Barcelony out, grizman na skrzydło, a na przodzie potężny Giroud. Nie dziękuj trenerze.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Giroud od x lat jest najlepszym napadziorem Francozow. Ba on jak na takiego kolosa ma nieziemska technikę - wystarczy wrzucić bramkę piętka, która zdobył w Arsenału. Do tej pory nie widziałem ładniejszej bramki.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l No i po co ta ręka tam była panie żabojad? Zepsuli mi moje obstawione 2:0