hav7n 5 936 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Turbogrosik trafił dwa zespoły z trzech Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Spokojnie sa w stanie wyjsc z tej grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Zamiast bać się Mane niech się Senegale i Japonie boją Roberta. Elegancka grupa. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Turbogrosik odpowiedzą na Jamesa, Mane i Kagawę Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Czyli gramy z dealerami, uchodźcami i kamikadze. Nie będzie łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 (edytowane) D dziwna..Agentyna wcale nie musi wyjsc z grupy LoL grupa do wyjscia spokojnie..kazdego mozna oyebac Edytowane 1 grudnia 2017 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Trudna grupa dla Polaków. Będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Gargamel Falcao was zayebie :{- Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Ciężko będzie. Każda z drużyn z naszej grupy może wyjść na 1 miejscu. Ale będą mecze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Ten mundial pokaże czy jesteśmy ogórkami czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Juz sobie wyobrazam Turbogrosika przed meczem jak podchodzi do Japonczykow "PEGAZUS HUEHUE MARIO" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 To jak pojadą z nowym tsubasą przed mistrzostwami to i może animowany lewuś gdzieś się pojawi hę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 FajnalKAMEHAMEHA Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Ciekawe czy zetta uruchomi swoje kontakty, aby mecz z japonią stał się formalnością. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 620 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 31 minut temu, sprite napisał: Ciężko będzie. Każda z drużyn z naszej grupy może wyjść na 1 miejscu. Ale będą mecze Dokładnie, bardzo wyrównana grupa. Będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 nie wyjdziemy z grupy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 21 minut temu, Figuś napisał: Z naturą nie wygrasz... Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Szczerze mówiąc to nie wiem czy nasza grupa jest mocna czy słaba. Żaden wynik w żadnym meczu nie będzie zaskoczeniem. Teoretycznie na papierze jesteśmy faworytami, ale łatwo nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Mi się bardzo podoba ta egzotyka, i to jest właśnie fajne w MŚ. w Fortunie już można obstawiać pierwszą kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Najmocniejsza grupa na tym mundialu, każdy może z niej wyjść i każdy mecz jest na wagę awansu. Jeśli Zieliński zacznie grać dobrze w kadrze i Krycha wróci z formą to może 1-2 miejsce w zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alex van Cube 462 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Mi się tam podoba. Nie ma drugiej europejskiej ekipy więc nie ma powtórek z poprzednich lat. Mamy fajne, egzotyczne mecze z drużynami, z którymi dawno nie graliśmy. Myślę, wszystkie mecze będą w miarę wyrównane i tak jak niektórzy napisali wyżej: taki sprawdzian czy jesteśmy jednak rekinami czy płotkami. Wydaje mi się, że będzie to efektowna grupa, oby dzięki naszym grajkom. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 305 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Ja też raczej bym tonował hurraoptymizm. Nasza grupa jest mega wyrównana, każda z ekip wyróżnia się na swoim kontynencie. Japonia na pewno gra techniczna, szybka, Senegal raczej piłka fizyczna. Czekają nas bardzo ciekawe mecze i tutaj wszystko będzie decydować się w ostatniej kolejce. Jestem ciekawy jak wypadniemy zwłaszcza z Senegalem, bo z ekipą z Afryki dawno nie graliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Super grupa, w kazdym meczu beda emocje. Mozemy skonczyc rownie dobrze na 1 jak i 4 miejscu. Najwazniejszy zdecydowanie mecz z Senegalem, w przypadku zwyciestwa bedzie spokoj ale porazka w perspektywie meczu z Kolumbia to bedzie niezle sranko. Jak Garbara taki cwany na twitterze to niech polamie Mane gdzies tam na treningu w okolicach kwietnia. Ogolnie to nie moge sie doczekac. Calego turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 1 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2017 Z drugiego koszyka typowałem Peru lub Kolumbię, za(pipi)iście że rzutem na taśmę unikneliśmy Anglików, bo już mi się rzygać chce na te europejskie klasyki. Z trzeciego stawiałem na Ticosów, ale nawet lepiej się stało, bo z Afryką graliśmy ostatnio..hmmm pamiętam jakiś towarzyski mecz z Kamerunem z okolicach przełomu wieków. No i typowana przez mnie Japonia - pojedynek z Tsubasą zawsze na propsie. Korei nie chciałem, bo graliśmy wiadomo kiedy. Generalnie to tak powinny wyglądać mistrzostwa świata - egzotyka przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi