Kmiot 13 622 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 16 minut temu, mersi napisał: nawet nie mam zalajkowanej barcy na fejsie ale ok Oho, widzę, że ktoś wytoczył ciężką artylerię wśród argumentów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) Jezu gdyby pisac kto na co zasluzyl to 90% wynikow na mundialu by sie nie zgadzalo. Argentyna tez nie zasluzyla na wygrana bo zeby na nia zasluzyc nalezy wykorzystywac sytuacje a w szczegolnosci karne. I co teraz? A ze przewazala? I co z tego skoro z tej przewagi nic nie wynikalo absolutnie. Rownie dobrze moglaby stac w miejscu a efekt i wynik bylby taki sam Edytowane 16 czerwca 2018 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 2 001 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 czy messi kończy po tym meczu karierę w reprezentacji? czy zagra jeszcze na tych mistrzostwach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Teraz, kanabis napisał: Jezu gdyby pisac kto na co zasluzyl to 90% wynikow na mundialu by sie nie zgadzalo. Argentyna tez nie zasluzyla na wygrana bo zeby na nia zasluzyc nalezy wykorzystywac sytuacje a w szczegolnosci karne. I co teraz? pewnie, ze tak sluchaj, ja wole jak druzyny graja ofensywnie, maja pilke przy nodze, oddaja strzaly sa ludzi, ktorzy doceniaja gre w obronie - spoko, to tez czesc pilki noznej dla mnie Argentyna chciała grac w pilke, a Islandia, z racji kadry jaka posiadaja, musiala ograniczyć sie do stania w 11 w swoim polu karnym jak jakas Chelsea; to nic zlego, ale dla mnie druzyna lepsza byla Argentyna Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Klękajmy do miecza MISTRZA GARECI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 No ale jak rezyser broni karnego najlepiej grajacego na swiecie sposrod karlow, to troche beka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 4 minuty temu, Ludwes napisał: pewnie, ze tak sluchaj, ja wole jak druzyny graja ofensywnie, maja pilke przy nodze, oddaja strzaly sa ludzi, ktorzy doceniaja gre w obronie - spoko, to tez czesc pilki noznej dla mnie Argentyna chciała grac w pilke, a Islandia, z racji kadry jaka posiadaja, musiala ograniczyć sie do stania w 11 w swoim polu karnym jak jakas Chelsea; to nic zlego, ale dla mnie druzyna lepsza byla Argentyna Rozumiem i tez wole takie druzyny jednak nie bede liczyl na to w przypadku druzyn ktorych ma to nie stac. Pomiedzy underdogami tez sa roznice, Islandia dzis pokazala , serce , charakter i jednak naprawde duze umiejetnosci w grze defensywnej za co tutaj zapewne przez wielu zostala doceniona.A w pierwszej polowie rownie dobrze mogla prowadzic. A sa tez underdogi ktorzy poddaja sie juz w tunelu i bronia sie cala druzyna po 10 minutach meczu a tak tutaj nie bylo i za to po prostu ludzie zaczeli im kibicowac. A ze na koniec juz nie starczylo sil i byla obrona czestochowy, no coz co sie dziwic 1pkt w meczu z argentyna to bardzo ladny dorobek ktory mysle satysfakcjonowalby kazdego u nich w grupie. W dodatku argentyna pod presja teraz bedzie musiala zdobyc 3pkt w meczu i z chorwacja i nigeria co jeszcze zwieksza szanse islandczykow na historyczny sukces. Profit? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) 7 minut temu, kanabis napisał: Islandia dzis pokazala , serce , charakter W przypadku Argentyny nie stwierdzono, niestety, Jak sie patrze na Messiego, to czasem mi sie wydaje ze ma wyyebane na to wszystko juz. Edytowane 16 czerwca 2018 przez aphromo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 https://m.sportowefakty.wp.pl/ms-2018/760950/mundial-2018-niecodzienna-sytuacja-wielkie-poswiecenie-kibica-z-peru Miguel z Limy jest wielkim fanem peruwiańskiej reprezentacji. Z głównej puli FIFA zabrakło jednak dla niego biletów na mundial. 24-latek nie poddał się. Postanowił zdobyć wejściówkę dla niepełnosprawnych. W tym celu w trzy miesiące przytył 25 kg O o ok xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Na takiej samej zasadzie można uczestniczyć w mundialu dla bezdomnych. Jeśli chcesz reprezentować swój kraj w mistrzostwach świata a nie jesteś profesjonalnym piłkarzem, musisz przez rok nie być nigdzie zameldowany i utrzymywać się ze sprzedaży gazet na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 (edytowane) Trzeciak: "Przepraszam, pomyliłem się, chodziło mi o Pione Sisto, który siedzi na ławce w dzisiejszym spotkaniu" w kontekście że Sisto jest graczem Peru *pięć sekund później kamera na biegającego po murawie Sisto* kur.wa uwzięliście się na tego Szpakowskiego i jego błędy jak tu cała kadra komentatorska ma tak samo dużo wylewów xD Edytowane 16 czerwca 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Czy Peru będzie Islandią Ameryki Południowej? Do Rosji przyjechać miało prawie 100 tysięcy Peruwiańczyków i ogólnie wydają się bardzo radośni z utęsknionego Mundialu, ale otwarcie meczu daje nadzieje na pozytywną piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 piłkarz londyńskiej Chelsea, KRISTIANSEN 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Na Szpakowskiego nie można się uwziąść. To raczej normalna reakcja kibica o IQ co najmniej 90 punktów na fakt, iż mecze piłkarskie w tv komentuje Maciek z klanu (bez obrazy dla Maćka z klanu, Dla Szpakowskiego jak najbardziej). Brakuje Wojownika, więc brakuje wykończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 - TO CHYBA VESTERGARD - NIE, TO SZONE Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Rozaliusz ma nową pracę 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 No ten komentarz mocno kojarzy się z jakimś wiejskim festynem, ale i tak szacun dla TVP, że każdy może to za darmo obejrzeć, a jak się jest w pracy to nie trzeba męczyć się na jakiś guwnostreamach z arabskim komentarzem, tylko normalnie na stronce tvp sport można obejrzeć w bdb jakości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Kurde z tym VAR to jeszcze tak nie było. Zatrzymanie gry, cyk do monitora, chwila napięcia i... Sędzia wskazuje 11 metr. Coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Rukwa czemu nie strzelał Farfan? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 co za (pipi)a idiota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Ten komentarz to jest je.bana abominacja xD Przecież Jońca brzmi jak naje.bany Tomek Burnos podczas pamiętnego jesiennego wieczoru przy komentowaniu eliminacji do MŚ, tak samo przeciąga wyrazy Na Trzeciaka w ogóle szkoda strzepic ryja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 co za nieudacznik jezus XDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 16 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2018 Alez peru i messi strzelaja dzisiaj te karne pode mnie <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi