Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 376,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

meksyk mógł już ze 3:0 prowadzić, mogą spuchnąć w drugiej połowie

Opublikowano

ale hitlerowcy grają srakę, i oni coś tam pierdzili że chcą obronić mistrzostwo świata? z taką grą to się nie zdziwe jak nie wyjdą z grupy, zobaczymy co w drugiej połowie

Opublikowano

Szpaku z angielskim na bakier chyba , pokazują ze Ochoa 4 mundial zalicza a on pyerdoli ze 5 mecz na mundialach gra...

Opublikowano
10 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Szpaku z angielskim na bakier chyba , pokazują ze Ochoa 4 mundial zalicza a on pyerdoli ze 5 mecz na mundialach gra...

Ochoa był rezerwowym w 2006 i, kontrowersyjnie, w 2010. Gra obecnie piąty mecz na Mundialu. I może zebrać trzecią nagrodę gracza meczu... 

Opublikowano
11 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Bo to jest jego 5 mecz c'nie :potter: Na dwóch pierwszych Mundialach siedział na ławce. Dopiero na ostatnim był podstawowym.

Opublikowano
19 minut temu, Wojtas1986 napisał:

Ochoa był rezerwowym w 2006 i, kontrowersyjnie, w 2010. Gra obecnie piąty mecz na Mundialu. I może zebrać trzecią nagrodę gracza meczu... Brazylia, Holandia, Niemcy, dobry zestaw. 

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Dotykać chyba nie, ale strasznie obleśnie pił wodę z butelki wsadzając szyjkę do ust :/ Mama mnie uczyla żeby tak nie robić i gdy widzę jak ktoś tak pije to mnie skręca xd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Jednak te cycate dziwki na telefon robią różnicę.

Opublikowano

Meksyk już tyle okazji przeyebał to głowa mała. 

Opublikowano

A marne te niemiaszki xd

Opublikowano

Morda mullera nadaje się do wycierania rzygowin z podłóg i to z przyjemnością. Jak lecą już te żółte kartki xd

Edytowane przez Faka

Opublikowano

ale doping

Opublikowano

Ale kibice Meksyku to coś pięknego. Od początku na całego śpiewają :fsg:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Będzie na czerwono w typerze ;/

Edytowane przez Orzeszek