ogqozo 6 542 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) Godzinę temu, Ludwes napisał: Nawet jesli Francuzi jakims cudem doczlapia sie do finalu (wiem, ze za nimi dopiero jeden mecz, ale troche ich meczow widzialem i to nie wyglada inaczej) i w nim przegraja, to nie sadze zeby z perspektywy czasu ktos spojrzal na te dwa finaly, na sklad, jakim dysponowali, i stwierdzil, ze to byl sukces. Ale ogólnie kapisz, że przy tej logice... nikt nie jest dobry? Ostatnie Euro wygrała Portugalia i chyba wszyscy się zgodzili, że to trochę szczęście i równie dobrze z 10 innych ekip mogło wygrać. Co wskazują też wyniki Portugalii w innych imprezach, jak porażka z USA na poprzednim Mundialu. Jeśli porażka na dowolnym etapie skreśla wszystkich piłkarzy jako jednoznacznie leniwych rozpieszczonych idiotów co nic nie osiągnęli, to na świecie nie ma nikogo poza nimi. W futbolu są tylko ekipy i piłkarze, którzy wygrywają CZĘŚCIEJ, nikt nie jest nawet blisko wygrywania cały czas. Cholerny Messi ma 4 puchary Ligi Mistrzów, nie 12. Beczenie z kogoś że przegrał mecz to czysta desperacja. Gdyby zresztą Neymar był najlepszym graczem turnieju ale tylko w finale nagle zaniemógł i zagrał źle... no kurczę, jak można nie widzieć humoru że ludzie uznaliby to za "potwierdzenie" wszystkiego hejtu jaki cały czas uprawiają. Gdyby Neymar był. Edytowane 18 czerwca 2018 przez ogqozo 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Panama wierzymy, bo dlaczego nie Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Strejlau + random, może być wesoly komentarz Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) Jak tu nie siądzie prawilne 3-0 dla Belgów to rozkur.wię tego typera chyba Za dużo tych niespodzianek na razie, trochę normalności by się przydało, nawet mimo tego że gardzę Martinezem i życzę mu jak najgorzej w futbolu Edytowane 18 czerwca 2018 przez c0ŕ Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 6 minut temu, ogqozo napisał: Ale ogólnie kapisz, że przy tej logice... nikt nie jest dobry? Ostatnie Euro wygrała Portugalia i chyba wszyscy się zgodzili, że to trochę szczęście i równie dobrze z 10 innych ekip mogło wygrać. Co wskazują też wyniki Portugalii w innych imprezach, jak porażka z USA na poprzednim Mundialu. Jeśli porażka na dowolnym etapie skreśla wszystkich piłkarzy jako jednoznacznie leniwych rozpieszczonych idiotów co nic nie osiągnęli, to na świecie nie ma nikogo poza nimi. ale wlasciwie to o co ci chodzi? napisalem, ze francja mnie nie przekonuje i ze ich porazka na mistrzostwach, ktore grali u siebie, to ich kleska i nie sadze, ze ktokolwiek w ich kraju dojscie do finalu traktuje jako sukces nie widze zmiany w ich grze wzgledem euro, wiec uwazam, ze i na mundialu skonczy sie to tak jak ostatnio i tyle Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Mertens jaki klaun, powinna być żółta za taką symulke. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 No jak Belgia tez da dupy to honoru faworytow bronic beda juz tylko Wlochy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Teraz, selene napisał: Jakie Włochy? To był żart Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 czerwca 2018 włochy - holandia będzie meczycho w grupie i 1 Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 3 minuty temu, selene napisał: Jakie Włochy? te na jajcach heheheheheheheeh Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Korea niestety zamiast grać w piłkę to walczyła. Panama bardzo chce sobie sama strzelić, ale dżentelmeńscy Belgowie nie pozwalają. Nie śledzę mocno rynku transferowego, więc dopiero się zorientowałem, że Carrasco w wieku 24 lat wylądował w Chinach. Ambitnie xd Cytuj
Kmiot 13 623 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Żarty żartami, ale że tych Włochów nie powołali na MŚ to szok. Większy niż wtedy, gdy Janas nie wziął Dudka. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 czerwca 2018 Kurła ale tak serio to Holandii mi mega brakuje na tych mistrzostwach, takiego Robbena, Sneijdera, RvP pooglądać jeszcze na ich ostatnim mundialu byłoby zaje.biście. Brak Włochów odczuwam dużo mniej niż brak Oranje. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Słaba Belgia, znowu Anglia musi ratować honor Premier League. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 5 minut temu, c0ŕ napisał: Kurła ale tak serio to Holandii mi mega brakuje na tych mistrzostwach, takiego Robbena, Sneijdera, RvP pooglądać jeszcze na ich ostatnim mundialu byłoby zaje.biście. Brak Włochów odczuwam dużo mniej niż brak Oranje. No Włosi ogólnie kiepska generacja chyba. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 czerwca 2018 no tak luknąłem na wiki jaki tam ostatni skład powołali i średnio, rozje.bał mnie typ o nazwisku Mandragora xD dobrze że ich nie ma też z innego powodu - nie ma znowu spustów nad Buffonem nie sądziłem że kiedyś dojdzie do tego że nie będę mógł na niego patrzyć / słuchać o nim, naprawdę mam serdecznie dosyć wałkowania jego cytatów, idealizowania go, także Włochy hrr tfu je.bać, dobrze że nie awansowali ale oranje szkoda no ale sami sobie winni, patałachy Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) Nie rozumialem nigdy zajawki nad Wlochami. Druzyna zlozona z bramkarza, 5 neymarow i 5 suarezow czyli wymuszenia, krzyki, efektowne padanie na murawe itd. Do tego notoryczne stawianie autobusow. Edytowane 18 czerwca 2018 przez Mejm 1 Cytuj
Butt 3 426 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Bez Nainggolana nic te drewniaki belgijskie nie ugrają. Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Buffon? No przecież jest 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Hazardzik wtocz jedną ja cię proszę Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 czerwca 2018 Autor Opublikowano 18 czerwca 2018 4 minuty temu, Mejm napisał: Nie rozumialem nigdy zajawki nad Wlochami. Druzyna zlozona z bramkarza, 5 neymarow i 5 suarezow czyli wymuszenia, krzyki, efektowne padanie na murawe itd. Do tego notoryczne stawianie autobusow. mi zbrzydli na euro 2012, niby fajny turniej z ich strony, cyk dwa gole Balo z niemiaszkami, a potem dali po sobie pojechać jak po szmatach w finale z Hiszpanią ;/ jak można tak dać du.py w finale no ja nie wiem, cały turniej mi obrzydzili Belgia jakie męczenie buły Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 Jak z Hiszpania to mogli No Belgia znow zapowiadana na dzialo orbitalne a tu ledwo pistolet na wode. Jesli anglia zagra dzis taki sam piach jak szwecja i (potencjalnie, a sie zapowiada) belgia to chyba faktycznie polska bedzie bronila honoru europy xD Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 18 czerwca 2018 Opublikowano 18 czerwca 2018 (edytowane) Te wszystkie niby najlepsze druzyny sa w tak chuyowej formie ze zal patrzec. Zobaczycie ze jeszcze mundial wygra ktos z drugiego rzedu. IMO z tych duzych najlepiej jak dotad pokazala sie Hiszpania edit: ten mecz mi obrzydza turniej xD kur wa wszystko jakby w zwolnionym tempie Edytowane 18 czerwca 2018 przez schabek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi