Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, c0ŕ napisał:

jeszcze jeden i wreszcie coś mi wyjdzie w życiu w typerze

I cyk trójeczka 

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 370,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• raven_raven
    raven_raven

• Tak jest, to już dzisiaj najciekawsza grupa  

• raven_raven
    raven_raven

Moj stary oglądał mecz Polska-Kolumbia i mowil mi ze ich spokojnie rozj,ebiemy ja mowie co ty pier,dolisz Polska drużyna zaraz spie,rdoli ten mecz on wstal stary wstal i mowi co ty k,urwa gnoju i lape

Opublikowano

Już styknie

Opublikowano

Znaczy już tylko dwie.

Opublikowano
2 minuty temu, Mejm napisał:

Nie no moze juz wystrczy :rayos:

:frog:

Butt, jeszcze sie okaze ze dobrze typowales xD

Opublikowano

Dobra, to jeszcze jedną i spokój ma być

Opublikowano
  • Autor

teraz Belgia ZM

Opublikowano

Zycze wam zeby Panama strzelila :nosacz: (ej czemu tej malpy nie ma w ikonach?)

Opublikowano
  • Autor

nie wiem właśnie, ja tu się napracowałem, wyciąłem a admini nie dodali 

można kopiować ewentualnie JKWaxtn.png

Opublikowano
43 minuty temu, Butt napisał:

Wiadomo, zaraz się rozkręci.

hqdefault.jpg

A nie mówiłem?

Opublikowano
  • Autor

Całkiem przyjemny komentator w tym meczu, ale i tak czekam teraz z utęsknieniem na spizganego Jońcę

Opublikowano
1 minutę temu, _Be_ napisał:

A nie mówiłem?

No ale 5:0 nie ma. :rayos: Tyle dobrze, że Lukaku coś postrzelał.

Opublikowano

I cyk 3 punkty

Opublikowano

"W Rosji znajduje się wieś o nazwie Panama, w której mieszka jeden człowiek..." - trener Andrzej Strejlau nie pozwolił dokończyć ciekawostki.

Opublikowano
  • Autor

w końcu 3 punkty, wiedziałem że nie można mieć pecha aż tak długo

Panama jednak z czym do ludzi ;/ W każdej innej reprze prócz może Arabii Saudyjskiej jest jakiś ogarnięty grajek (nawet taka Tunezja ma Wahbiego Khazriego), tutaj jednak widać było brak takiego lidera, straszne przeciętniactwo.

czekamy na football's coming home

@up Ano Strejlau strasznie się wpier.dala w słowo.

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Czy któryś komentator w Polsce w ogóle mówi coś o meczu, kto jak gra, jaki miał sezon, co robi na boisku itp., czy to zawsze jest takie "jest taka wieś w Rosji", "ostatni raz zawodnik z nazwiskiem na literę K zdobył gola w 76. minucie 28 lat temu, a także 36 i 41,5 roku temu", "gdy ten gracz miał 20 lat, postawił pomnik na cześć swojego kota" itp.?

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Dzisiaj już 6pkt siedzi,  jeszcze tylko rudzi Angole z  krzywymi zębami muszą ograć wypasaczy wielbłądów 2:0.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, ogqozo napisał:

Czy któryś komentator w Polsce w ogóle mówi coś o meczu, kto jak gra, jaki miał sezon, co robi na boisku itp., czy to zawsze jest takie "jest taka wieś w Rosji", "ostatni raz zawodnik z nazwiskiem na literę K zdobył gola w 76. minucie 28 lat temu, a także 36 i 41,5 roku temu", "gdy ten gracz miał 20 lat, postawił pomnik na cześć swojego kota" itp.?

fakt, ciekawostki Iwańskiego to jest najgorszy rak tych mistrzostw xD Laskowski też przesadza pod tym względem, ale akurat ten komentator (w rozpisce widzę że to jakiś A. Roj) skupiał się bardziej na meczu, nawet opisał sezon Chadliego w WBA że mało grał (chociaż podejrzewam że gdyby nie był "kolegą z zespołu Grzegorza Krychowiaka" to mialby na niego wyje.bane i nawet słowem nie opisał)

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

Umiejętności umiejętnościami, Panama za bardzo nie grała w piłkę, ale można im oddać, że się postawili jako tako i tak z liczby okazji to 3-0 jest fortunne dla Belgi. Oczywiście, umiejętności ich kwartetu ofensywnego miażdżą, i gdyby była skuteczność ze stałych fragmentów, to i 6-0 by czasem pyknęło. Ale musieli się nieco postarać, a Courtois też trochę tam miał do roboty. 

Opublikowano

Dla mnie ciekawostki jak ta śmietana z rana - bardzo fajnie że są, a jak ich nie ma to znaczy, że przerywa Strejlau, ale i tak go szanuję.

Opublikowano

No nie siedzą mi ci komentatorzy z TVP. Jacyś tacy... infantylni?

Dhu94Bc.jpg

W sumie trochę tak mam xD