Opublikowano 18 czerwca 20186 l Zawsze pisalem ze B+H najlepsze duo (chociaz to H robi robte), ale musialo ich zabraknac zeby forumek docenil.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 1 minutę temu, Dreyes napisał: Janas pijany albo niespełna rozumu Studio TVP to esencja januszostwa i polactwa. Jakieś przebrzmiałe gwiazdy, naje.bani albo ch,uja sie znajacy.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor Przy meczach reprezentacji tak, ale nie wiem czy chciałbym Borka (Hajto tak) przy meczach innych drużyn. Pamiętam jak przez mgłę na EURO 2008 jego duet z Romkiem Kołtoniem i tak średnio, tak średnio bym powiedział
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Przed mistrzostwami zapowiadali, że Twarowski miał być gościnnie w studiu, może się rozmyślił, gdy zobaczył skład gawędziarzy TVP.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor 1 minutę temu, Zwyrodnialec napisał: Przed mistrzostwami zapowiadali, że Twarowski miał być gościnnie w studiu, może się rozmyślił, gdy zobaczył skład gawędziarzy TVP. twarowski chyba wbił kij w mrowisko jakimś tweetem o tvp (ogólnie jak większość lubianych osób po założeniu konta na twitterze stał się pośmiewiskiem), zobaczymy czy się jednak pojawi
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Teraz, c0ŕ napisał: (ogólnie jak większość lubianych osób po założeniu konta na twitterze stał się pośmiewiskiem) Nie śledzę, co tam jeszcze pisał?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor Teraz, krzyhu923 napisał: Nie śledzę, co tam jeszcze pisał? no januszostwo często się z niego wylewa xD by daleko nie szukać, tweet z wczoraj a to tylko wierzchołek góry lodowej
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Mati zawsze na profesjonalnym propsie jeśli chodzi o skill, a ci co gadajom że nie to zazdroszczom tak po polsku że sie w rzyciu powiodło. Laskowski, Strejlau, Iwański to dobry poziom. Hajto to drugi niepełnosprytny po tfu Szpakowskim. Polecam tylko pacjentom zakładów otwartych. Co do gości TVP to za dużo dziadostwa fakt, a poza tym to w ogóle za dużo gości, bo nie mają zbyt wiele czasu żeby się wypowiedzieć. Szkoda, że Małysz był tylko raz, bo interesowało mnie jego zdanie w temacie.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Całkiem spoko Panama się zaprezentowała. W pierwszej połowie na tyle dobrze, że zmusili Belgię do grania piachu, a w drugiej mimo straty trzech bramek starali się coś ukłuć z przodu, ale nie siadło niestety. Teraz wygrane z Anglią i Tunezją i lecimy dalej.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Smutne podsumowanie dnia, ale niestety internet otworzył nam oczy na ludzkie ubytki intelektualne - wiele autorytetów sięgnęło bruku a królowie okazali się nadzy. Ten Lem to jednak miał dużo racji.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Raz mnie tylko cieszylo studio tvp i bylo to w 2002 roku jak pojawili sie znani trenerzy (z ery mojego starego). Dla mnie to byl pierwszy kontakt ze szpecami i nawet lubilem te pomeczowe analizy. Nastepnym razem juz sie nie dalem nabrac.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor każda pora jest dobra na odświeżenie sobie szkoda że byłem wtedy gów.niakiem
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Leci rozgrzewka Angoli. I jak skomentujecie psikanie sie czarnych zawodnikow repelentem na muchy?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Po Panamie spodziewałem się trochę więcej niż powiedzmy po Hondurasie cztery lata temu. Po pierwszym spotkaniu raczej nie ujrzałem zbytniej różnicy w jakości gry pomiędzy tymi drużynami. Sugerowałem się tym, iż w swojej strefie często osiągają naprawdę przyzwoite wyniki i co najważniejsze 10 lat grają w tym samym składzie. Oczywiste, że z tej racji brakuje świeżości, bo to dziady w większości są, ale Blas Perez, Lusi Tejada, Armando Cooper, Felipe Baloy, Jaime Penedo, R. Torres i Gabriel Gomez to prawdopodobnie najbardziej "klubowo" zgrana reprezentacja narodowa na świecie. Prawdopodobnie bo pewnie 14stu kuzynów z Wysp Salomona napier.dala w kadrze do 60tki.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l 11 minut temu, Mejm napisał: Leci rozgrzewka Angoli. I jak skomentujecie psikanie sie czarnych zawodnikow repelentem na muchy? Komary rypio to sie smarujo.
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Autor mordy Stonesa i Lingarda, ja już triggered xD Nie no Anglia, trzeba ich pyknąć bez przypalu.