Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Dreyes napisał:

Janas pijany albo niespełna rozumu

Studio TVP to esencja januszostwa i polactwa. 

Jakieś przebrzmiałe gwiazdy, naje.bani albo ch,uja sie znajacy. 

Opublikowano

Przy meczach reprezentacji tak, ale nie wiem czy chciałbym Borka (Hajto tak) przy meczach innych drużyn. Pamiętam jak przez mgłę na EURO 2008 jego duet z Romkiem Kołtoniem i tak średnio, tak średnio bym powiedział

Opublikowano
1 minutę temu, Zwyrodnialec napisał:

Przed mistrzostwami zapowiadali,  że Twarowski miał być gościnnie w studiu,  może się rozmyślił,  gdy zobaczył skład gawędziarzy TVP.  

twarowski chyba wbił kij w mrowisko jakimś tweetem o tvp (ogólnie jak większość lubianych osób po założeniu konta na twitterze stał się pośmiewiskiem), zobaczymy czy się jednak pojawi

Opublikowano
Teraz, c0ŕ napisał:

(ogólnie jak większość lubianych osób po założeniu konta na twitterze stał się pośmiewiskiem)

Nie śledzę, co tam jeszcze pisał?

Opublikowano
Teraz, krzyhu923 napisał:

Nie śledzę, co tam jeszcze pisał?

no januszostwo często się z niego wylewa xD by daleko nie szukać, tweet z wczoraj

a to tylko wierzchołek góry lodowej

Opublikowano

Mati zawsze na profesjonalnym propsie jeśli chodzi o skill, a ci co gadajom że nie to zazdroszczom tak po polsku że sie w rzyciu powiodło.

Laskowski, Strejlau, Iwański to dobry poziom. Hajto to drugi niepełnosprytny po tfu Szpakowskim. Polecam tylko pacjentom zakładów otwartych.

Co do gości TVP to za dużo dziadostwa fakt, a poza tym to w ogóle za dużo gości, bo nie mają zbyt wiele czasu żeby się wypowiedzieć.

Szkoda, że Małysz był tylko raz, bo interesowało mnie jego zdanie w temacie.

Opublikowano

Całkiem spoko Panama się zaprezentowała. W pierwszej połowie na tyle dobrze, że zmusili Belgię do grania piachu, a w drugiej mimo straty trzech bramek starali się coś ukłuć z przodu, ale nie siadło niestety. Teraz wygrane z Anglią i Tunezją i lecimy dalej.

Opublikowano

Smutne podsumowanie dnia, ale niestety internet otworzył nam oczy na ludzkie ubytki intelektualne - wiele autorytetów sięgnęło bruku a królowie okazali się nadzy. Ten Lem to jednak miał dużo racji.

Opublikowano

Raz mnie tylko cieszylo studio tvp i bylo to w 2002 roku jak pojawili sie znani trenerzy (z ery mojego starego). Dla mnie to byl pierwszy kontakt ze szpecami i nawet lubilem te pomeczowe analizy. Nastepnym razem juz sie nie dalem nabrac.

Opublikowano

Po Panamie spodziewałem się trochę więcej niż powiedzmy po Hondurasie cztery lata temu. Po pierwszym spotkaniu raczej nie ujrzałem zbytniej różnicy w jakości gry pomiędzy tymi drużynami. Sugerowałem się tym, iż w swojej strefie często osiągają naprawdę przyzwoite wyniki i co najważniejsze 10 lat grają w tym samym składzie. Oczywiste, że z tej racji brakuje świeżości, bo to dziady w większości są, ale Blas Perez, Lusi Tejada, Armando Cooper, Felipe Baloy, Jaime Penedo, R. Torres i Gabriel Gomez to prawdopodobnie najbardziej "klubowo" zgrana reprezentacja narodowa na świecie. Prawdopodobnie bo pewnie 14stu kuzynów z Wysp Salomona napier.dala w kadrze do 60tki.

Opublikowano
11 minut temu, Mejm napisał:

Leci rozgrzewka Angoli. I jak skomentujecie psikanie sie czarnych zawodnikow repelentem na muchy?

Komary rypio to sie smarujo.