Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe.

Czyli po staremu.

Jak dziecku powiedziec ze te (pipi)y z albumu z biedronki to (pipi)y i cwele?

Teraz nerwowka. 2:0 i nic sie nie staaaaaloooooo polacy nic sie nie staaaaaaao

Opublikowano

Oglądając ten mecz przypominają mi się stare dobrze czasy, czyli obsrani piłkarze, podawanie do bramkarza i końcowe minuty polegające na wrzucaniu lag z połowy boiska do pola karnego.

Opublikowano

Ogolnie to mozna bylo wyobrazic sobie ze wynik moze byc w obie strony ale ze zagramy taka CHUYNIE to chyba nikt sie nie spodziewal.

To ustawienie to jest kabaret. Krycha wcisniety na 3 obronce, a Zielinski w ataku. Skrzydla bez pilek. Ja pyerdole, nie wiem mam nadzieje ze sie cos zmieni ale przypominaja sie najczarniejsze czasy. Szok co oni zagrali w tej 1 polowie.

Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Yebane flashbacki z mundialu 2002 kurła.

Bardziej 2016 i początek z Ekwadorem.

Jako tako tylko Zieliński - zaliczył parę dobrych prób, ale i on niedokładny.

Opublikowano
3 minuty temu, Grabek napisał:

Kurla no jestem na to skazany bo drugi stream w ogole nie dziala :reggie:

Na sport.tvp.pl juz dziala. Kompa zrestartowalem i jest.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Wlasciwe nie ma czego komentowac, przegrali ten mecz w glowach. Spalili sie przy bezplciowym Senegalu.Syndrom ten przerabialismy kilka razy w czasie eliminacji. Zielinski won, Milik won , ktos musi orac w srodku boiska, a Maczynski moze sie czuc moralnym wygranym.

Edytowane przez Mędrzec
poprawka
Opublikowano

Cionek się spalił 

za bramkę go nie obwiniam bo to zwykły pech, ale jest tykającą bombą zegarową, do tego tragicznie wyprowadza piłkę, a że obok ma drugiego wirtuoza to ciężko się dziwić że budujemy akcje, tak a nie inaczej.