Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A idź Pan w pizdu z takim meczem.

Gdzie było Turbo? Co na boisku robił Cionek i Milik? Dlaczego Lewandowski jedyny strzał oddał z rzutu wolnego? Co robiliśmy przy drugiej bramce?

Odechciało mi  się mistrzostw. :/ 

Opublikowano

Dobra jedna bramka zmyła chociaż ten niesmak. Kolumbia będzie pyknieta wierzę

Opublikowano
3 minuty temu, mcp napisał:

przegrywamy to na własne życzenie bo murzyni NIC nie pokazali, wystarczyło tylko nie zes.rać się ze strachu na początku. przecież taki senegal powinniśmy nosem wciągać na rozgrzewkę, no ku.rwa jak zawsze to samo

A my co pokazaliśmy?

Opublikowano
Teraz, ciwa22 napisał:

Lewandowski za(pipi)isty bo tak? Czemu nikt się nie znęca?

Ja juz nie mam sily pisac o "atutach" Lewego. Moze ktos inny.

Opublikowano

cionek to jakieś nieporozumienie w obronie, druga bramka to nawet nie wiem jak skomentować xd praktycznie sami sobie strzeliliśmy te bramki, nawet nie jest mi ich żal 

Opublikowano

Oddaliśmy dwa gole za darmo, tyle. Teraz trzeba wygrać dwa mecze. Przede wszystkim je zagrać. Ja pier.dolę.

Opublikowano

Ale zal...

Poprosze inny zestaw przeciwnikow. Jesli nie wygrywamy z Senegalem to z Japonia bedzie dramat. Dorosli ludzie z takim nastawieniem i zerem entuzjazmu powinni grywac w szachy, a nie na boisko z nimi. Jedyna rehabilitacja jaka przyjme beda dwa kolejne zwyciestwa. 

Opublikowano

Blaszyczkowski nie ma zdrowia na mundial, w obronie beka i liczymy na połamanego Glika, na ławce Peszko.

Ehhhh/10

No nic, GRAMYYYYY