Opublikowano 19 czerwca 20186 l Teraz, krupek napisał: Może to i lepiej, że taki (pipi) mecz wyszedł i porażka. Chyba gorzej byłoby zremisować po takim meczu, bo jeszcze by się zachwycili tym 1 punktem. Teraz mogą pokazać, czy potrafią się podnieść, czy nie mamy po co jeździć na takie turnieje, bo turniej cały czas trwa. Nie wiem, po co pier.dolenie o jakimś baloniku. Chyba normalne, że jak się jedzie na taki turniej to wierzy się w zwycięstwa i wyjście z grupy. Tak na serio to z Kolumbia jednak powalczą, ale zmiany Panie Nawalka zmiany musza być ...
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Swoja droga jestem ciekaw jak Japonce beda wygladali na tle Senegalu. Bo u nas sprawdzilo sie wszystko przed czym byly obawy. Byli szybsi, silniejsi. Te wszystkie starcia, przepychanki, doskok to ja pyerdole
Opublikowano 19 czerwca 20186 l No Milik przeszedł obok meczu, Kownacki wszedł i od razu więcej energii. Lewandowskiego wyłączyli, ale bił się chociaż, a Milik totalnie bezpłciowy.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 4 minuty temu, Maus napisał: Wszedlem tylko sprawdzic, czy milan i mejm komentowali i sie kurwa nie zawiodlem. :v Milan napisal 2 posty a ten sie juz przypier.dolil xD W dniu 8.06.2018 o 22:13, szejdj napisał: widzę, że nastroje na forum stabilne jak zawsze, jak przegrają to znaczy, że są słabi i nie mają po co jechać, balonik pękł a jak wygrają to fartem, bo byle jaki przeciwnik i na mundialu na pewno nie wyjdą z grupy po porażce z mocarnym senegalem Jest mozliwe. W dniu 8.06.2018 o 22:39, szejdj napisał: To nie jest zwykły mecz towarzyski, to jest mecz w trakcie okresu przygotowawczego do mundialu. Ehh... Ten okres nadal trwa. 9 godzin temu, szejdj napisał: polactwo to obstawianie wygranej senegalu dzisiaj xdddd xdddd
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Po wywiadach zwałki i lewego widać, że goście są oszolomieni i nie wiedzą, co sie stało się. Abstrahując, że to mecz bolzgi, to było to dno. Najgorszy mecz, jaki oglądałem na tych mistrzostwach a widziałem prawie wszystkie.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l No i kompletnie bez odwagi dziś. W eliminacjach skrzydłami często szli odważnie, jakieś strzały z dystansu, próba dryblingu, z tego zdobywaliśmy gole, czasami i szczęśliwie, ale szliśmy po to, a dziś typowa reprezentacja mundialowa. Jak się to oglądało to flashbacki z Engelem i Janasem na ekranie były.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 5 minut temu, Mejm napisał: Milan napisal 2 posty a ten sie juz przypier.dolil xD Wyobraź sobie jak się spocił gdy pierwsze dzisiejsze 20 stron nie było milana, 30 minut stracone na poszukiwania, i nagle jest, uf xD Edytowane 19 czerwca 20186 l przez milan
Opublikowano 19 czerwca 20186 l oho, mejm widze najszczesliwszy polak po porazce Polakow na mundialu XD teraz mozesz chodzic i mowic A NIE MOWILEM
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 11 minut temu, Starh napisał: Tak na serio to z Kolumbia jednak powalczą W piłkę nożną się gra, a nie walczy. Walczyła Korea i skończyła z 2 strzałami niecelnymi.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Mejm jutro jednoosbowa manifestacja ulicami swojego miasta z transparentami, że mówił, że tak będzie.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l mejm ale czemu mnie tylko cytujesz? cytuj wszystkich co liczyli na nasze zwyciestwo x
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, ragus napisał: Polecam serdecznie stream weszlo kowal w gazie Słucham bo łądnei hejtują i czasami pada słowo du,pa.
Opublikowano 19 czerwca 20186 l Studio weszlo 10/10 Z Kowala i weszlo wszystkie ekperty cisna a yebany przewidzial wszystko bo sluchalem studia przedmeczowego xD
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Frost napisał: Jakie teraz mamy szanse na wyjscie z grupy? wieziemy kolumbię i japonię I MAMY TO! xDD
Opublikowano 19 czerwca 20186 l no ja troche nie przyjmuje hejtów na kondycje naszych w porownaniu do senegalczykow, jak to mowi kowal, Z CALYM SZACUNKIEM, ale nie ma co porownywac polakow czy ogolnie bialych ludzi do murzynow z afryki jezeli chodzi o wytrzymalosc i sile
Opublikowano 19 czerwca 20186 l 1 minutę temu, szejdj napisał: no ja troche nie przyjmuje hejtów na kondycje naszych w porownaniu do senegalczykow, jak to mowi kowal, Z CALYM SZACUNKIEM, ale nie ma co porownywac polakow czy ogolnie bialych ludzi do murzynow z afryki jezeli chodzi o wytrzymalosc i sile Czyli wygrali bo byli czarni. No i wszystko jasne. Niech Nawalka dowola 11 olisadebow i wjezdzamy w Kolumbie na pelnej