szejdj 2 804 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 dobre ćpanie mają tam w tym weszło XDD NAWAŁKA NIE POWINIEN WYSTAWIAC PISZCZKA Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 2 minuty temu, szejdj napisał: no ja troche nie przyjmuje hejtów na kondycje naszych w porownaniu do senegalczykow, jak to mowi kowal, Z CALYM SZACUNKIEM, ale nie ma co porownywac polakow czy ogolnie bialych ludzi do murzynow z afryki jezeli chodzi o wytrzymalosc i sile Jasna sprawa, ale wykorzystać to można w inny sposób, np przewagą w technice. Co więcej, przewagę fizyczną można zniwelować większą agresją. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 (edytowane) 1 minutę temu, _Be_ napisał: To co następny mecz lewy i podwieszony za nim Zielu? jak Kuba będzie żył, to innej opcji nie widzę najgorsze, że wiater zawieje w Błaszczykowskiego i sypie się w s z y s t k o Edytowane 19 czerwca 2018 przez ragus Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 3 minuty temu, _Be_ napisał: To co następny mecz lewy i podwieszony za nim Zielu? Zielu to na klamce powinien być podwieszony Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 1 minutę temu, szejdj napisał: mejm ale czemu mnie tylko cytujesz? cytuj wszystkich co liczyli na nasze zwyciestwo x Cytuje ciebie bo sie trigerowales jak pisali wszyscy w temacie repry, ze mecz z Chile padaka ale wtedy nieeee janusze hejtujo, to mecz przygotowawczy. Ironizowales o wygranej z Litwa a wszyscy widzieli, ze taka druzyne ogralaby team forumowych piwniczakow pod wodza napoleona ogorka. I zrozum, ze nie ciesze sie z porazki polski bo liczylem ze jednak wygraja i ze kilku "moich" ulubiencow blysnie, tylko komentuje to co widzialem a byla totalna padaka. Milik do nietrafiania w bramke dodal nietrafianie do zawodnika obok, Krzysztofiak przereklamowany jak zawsze, Cionek beka, Lewandowski jak nie dostanie pilke pod nogi to nie istnieje, Grosicki to sie do 5% swojego tempa nie rozpedzil. No taka mamy druzyne i pierwszy sklad to serio nie dziw sie ludziom, ze nie ulegaja hajpowi i podchodza z chlodna glowa i pewna szydera. A pisania krupka, ze lepiej bylo oddac Senegalowi 3 pkt niz zremisowac i chociaz ugrac jeden to nawet nie skomentuje bo serio nie wiem jak. Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 mogą wyjść tak samo, ale Kownacki na szpicy, Lewandowski jako ofensywny pomocnik do rozegrania pod bramką rywali, Zieliński w środku do rozprowadzania piłek nie widzę innego wariantu dla nich Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 9 godzin temu, schabek napisał: Zielinski zawsze obsrany w waznych meczach Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Rosja - Egipt po tej padlinie wygląda jak finał ligi mistrzów przy b-klasie 1 1 Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Teraz, Tokar napisał: Rosja - Egipt po tej padlinie wygląda jak finał ligi mistrzów przy b-klasie Ku.rwa a ja ciagle ogladam lesnych dziadow w studiu bo myslalem, ze mecz o 21. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Ruskie v Egipt jak cisną Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 (edytowane) 5 minut temu, Mejm napisał: A pisania krupka, ze lepiej bylo oddac Senegalowi 3 pkt niz zremisowac i chociaz ugrac jeden to nawet nie skomentuje bo serio nie wiem jak. Bo lepiej się otrząsnąć porażką i wziąć za siebie niż zdobyć punkt po chu.jowym meczui wyjść na następny z myślą, że jakoś wyszarpiemy znowu punkt, a może i uda się 3 z taką samą grą. Przykład? Euro 2012, 3 bardzo słabe mecze i liczenie na to, że jakoś się wypchamy z grupy, a tymczasem grupa była do wygrania dla nas. Psychologia sportu, Panie. Teraz dostali z płaskiego w ryj na otwarcie turnieju i może wyjdą odważniej, żeby znowu wstydu sobie nie narobić. Edytowane 19 czerwca 2018 przez krupek Cytuj
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Grubemu się podobało, bo aż minusa za krytykę dał Janusze futbolu =[ Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 spoko, niemce też przegrały pierwszy mecz jedną bramką, jak brać przykład, to od najlepszych Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Kurde też oglądam studio czekając na mecz Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 6 minut temu, golab napisał: mogą wyjść tak samo, ale Kownacki na szpicy, Lewandowski jako ofensywny pomocnik do rozegrania pod bramką rywali, Zieliński w środku do rozprowadzania piłek nie widzę innego wariantu dla nich Propsuje taki pomysł! Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 jaka beka z palenia śmieci Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 (edytowane) Teraz, milan napisał: jaka beka z palenia śmieci xDDDDDDD kowal w formie. teraz przerwa na kielicha. Edytowane 19 czerwca 2018 przez ragus Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 Rosja - Egipt to chyba w przyspieszonym tempie transmituja w porownaniu do naszych Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 2 minuty temu, krupek napisał: Bo lepiej się otrząsnąć porażką i wziąć za siebie niż zdobyć punkt po chu.jowym meczui wyjść na następny z myślą, że jakoś wyszarpiemy znowu punkt, a może i uda się 3 z taką samą grą. Przykład? Euro 2012, 3 bardzo słabe mecze i liczenie na to, że jakoś się wypchamy z grupy, a tymczasem grupa była do wygrania dla nas. Psychologia sportu, Panie. Mysle, ze kluczowe by tu byly okolicznosci remisu. Jesli by wyszli z 2:0 na 2:2 w drugiej polowie to upatrywalbym tutaj raczej czegos w rodzaju "ku.rwa ale fuks, nie mozemy tak zagrac nastepnym razem bo sztryms" niz tego, ze osiada na laurach i beda liczyli na rywali. To jednak troche inna juz repra niz na E2012. Teraz, golab napisał: spoko, niemce też przegrały pierwszy mecz jedną bramką, jak brać przykład, to od najlepszych O! Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 czerwca 2018 Autor Opublikowano 19 czerwca 2018 miałem się zaje.bać w trupa ale przypomniałem sobie że typer sam się nie policzy. Co tu dużo mówić, smutno mi w ch.uj, cała ekscytacja poszła się je.bać. Aż nie wiem co ze sobą zrobić, stream weszło odpaliłem i jest mietczyński, będzie jeszcze Kowal? 1 Cytuj
ASX 14 629 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 przecież jest Kowal, leciutko podkręcony, czuje się jak w swoim żywiole xD Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 kowal ma byc do ponza nocy, gadac ze sluchaczami Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 19 czerwca 2018 Opublikowano 19 czerwca 2018 2 minuty temu, Mejm napisał: Mysle, ze kluczowe by tu byly okolicznosci remisu. Jesli by wyszli z 2:0 na 2:2 w drugiej polowie to upatrywalbym tutaj raczej czegos w rodzaju "ku.rwa ale fuks, nie mozemy tak zagrac nastepnym razem bo sztryms" niz tego, ze osiada na laurach i beda liczyli na rywali. To jednak troche inna juz repra niz na E2012. A mogłoby być i tak, kto to wie teraz. To już chyba bez znaczenia, trzeba to odsunąć na bok, bo szanse na wyjście wciąż bardzo duże. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi