Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro to pisać, ale oglądając mecz Polaków, gdzie już wszyscy zagrali chociaż jeden mecz, można dojść tylko do jednego wniosku. Zagrali najsłabiej spośród 32 reprezentacji... no może jeszcze Arabia Saudyjska, ale im nie można było odmówić walki. Polacy sobie po prostu przeszli obok

Opublikowano
5 minut temu, Yakubu napisał:

Ogólnie to z chuyowym składem wyszliśmy. Cionek o ile w odbiorze spoko to na rozegraniu jest tragiczny i wyszedł w pierwszym składzie chyba tylko dlatego, że jest w kadrze od długiego czasu, a Bednarek przy powołaniach na mundial został wzięty pod uwagę stosunkowo niedawno, wieęc Nawałce pewnie przypałowo było postawić na młodziaka. Pazdan w jednym sparingu ostatnio dwa razy podał do przeciwnika we własnym polu karnym... więc no w formie raczej nie jest. Kubę o ile uwielbiam i szanuję, to jednak po tych kontuzjach jest cieniem samego siebie, ale lepszego wyboru i tak nie ma. Zieliński na cmf? Po(pipi)ało cię Adam? On tam nie umie grać w tej reprze, w środku trzeba było zagrać bezpieczniej i dać Góralskiego do Krzysztofiaka bez formy. Milik out. 

Jak widziałem ten środek obrony i pomocy to pierwsze co napisałem, że aż strach myśleć ja to będzie na boisku wygladac :/

Pazdan był najlepszy na boisku. 

Opublikowano (edytowane)

w ogóle ciekawe co tam u Tomaszewskiego który od miesięcy pompował że dojdziemy do półfinału a Lewandowski to najlepszy piłkarz świata. na twitterze mi mignęło że wyszedł ze studio tvp, ciekawe czy prawda tdTpuag.png

Edytowane przez c0ŕ
Opublikowano

Najgorsze jest uczucie totalnej beznadziei  jak to po meczu z Ekwadorem w 2006, czy Austrią w 2008. Kompletna padaka, wszyscy jacyś przestraszeni i zagubieni na boisku. We Francji na Euro w każdym meczu było widać zaangażowanie, a tu.. No nic, zmiany, zmiany i promyk nadziei jeszcze jest.

Opublikowano (edytowane)

--> Kownacki (Milik)

--> Linetty (Playboy)

--> Bereszyński (Piszczek)

I będzie dobrze. 

Szkoda, że AN nie wziął Żurkowskiego i Szymańskiego.  

Edytowane przez Wilk_Zly
Opublikowano

Ile już tych samobójów? 5? Najwięcej od 98 z tego co mówili na foxie

Opublikowano

Australia Aziz Behich (against France)
    Morocco Aziz Bouhaddouz (against Iran)
    Nigeria Oghenekaro Etebo (against Croatia)
    Poland Thiago Cionek (against Senegal)

+

Egipt teraz