Skocz do zawartości

Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2018

c0ŕ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szczesny czesciej byl przy pilce niz lewy, milik czy kuba (cyferki liczba kontaktow)

szczesny 35

blaszczykowski 14

milik 26

grosicki 37

lewandowski 34

z czym kuvvva do ludzi, gra na stojaco, zero ambicji, woli walki, bledy, wymienianie pilek wzdluz linii obrony i z bramkarzem by potem wybic na jana pod pole karne rywali, fizycznie i kondycyjnie zero

zenada

Opublikowano

ruscy na koksach, sterydy z nich zrobili druzyne jaka sie nie meczy i jedzie caly czas na pelnej kuvvie, przeciez te ostatnie 2lata i sparingi to byla zenada, przetoczyli im krew w labolatorium putina i tyle

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

ruscy na koksach, sterydy z nich zrobili druzyne jaka sie nie meczy i jedzie caly czas na pelnej kuvvie, przeciez te ostatnie 2lata i sparingi to byla zenada, przetoczyli im krew w labolatorium putina i tyle

Zapierdalają już 74 min i zero potu :notsure:

Opublikowano

Wiem że spóżniłem się na (pipi)nięcie balonika, no ale..

Bedąc bardzo przebiegłym Polakiem stwierdziłem że sprytnie będzie wybrać się dzisiaj na zakupy do stolicy Vaterlandu - no bo jaki normalny Polak jedzie w dzień zmartwychwstania polskiej piłki na obczyznę?

Wracam sobie do domu busem, wbija się na sam koniec jakiś Seba - "Ty no (pipi)a, pierwszą połowę jeszcze widziałem. 1-0 ale nie z naszej winy! Jeszcze to wyciągną!"

Dostaje smsa "Już jest 2-0". Kurtyna. Czyli (pipi)nięcie balona było słychać w Berlinie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ficuś napisał:

szczesny czesciej byl przy pilce niz lewy, milik czy kuba (cyferki liczba kontaktow)

szczesny 35

blaszczykowski 14

milik 26

grosicki 37

lewandowski 34

z czym kuvvva do ludzi, gra na stojaco, zero ambicji, woli walki, bledy, wymienianie pilek wzdluz linii obrony i z bramkarzem by potem wybic na jana pod pole karne rywali, fizycznie i kondycyjnie zero

zenada

To nie może być prawda, powiedz kolego... :frog:

Opublikowano

Niech zrobią testy antydopingowe po MŚ i wtedy będzie wiadomo. Te śmierdzące kacapy nigdy nie byli czyści, soczi to potwierdziło. 

Opublikowano

Od dzisiejszego meczu gorsze są komentarze w tym temacie, kurwa przeczytajcie to co wysyłacie czasami i może nie piszcie więcej.

Opublikowano
9 minut temu, Mejm napisał:

Faworyt bo graja u siebie i maja duzo pieniazkow z ropy (dla sedziow).

Proszę cię xd

Opublikowano
12 minut temu, Ficuś napisał:

zero ambicji, woli walki

Tu bym się nie rozpędzał. Problem polega na tym, że przy tym składzie i ustawieniu chyba właśnie tak wygląda gra na 100% zaangażowania.

Opublikowano

taa ustawienie - cale przygotowania czytalem placz czemu nie wracamy do super taktyki z euro, czterech obroncow i milik obok lewego bo przeciez trojka obrony i wahadla to chyu bo mecze sparingowe takie se, nawalka wychodzi z takim ustawieniem jakie chcialo 80% neta i nagle placz, ze zle ustawienie

mecz w ktorym bramkarz ma wiecej kontaktow z pilka niz gracze ofensywni to zenada, senegal zagral mecz zycia? absolutnie nie, oni tylko wysoko ustawili presing i mieli wiecej sily przez co zesrana obrona podawala tylko miedzy soba i szczesnym i walila lagi 40metrowe, krycha gral jak caly sezon, cionek pokazal, ze pomysl z kadra to chory pomysl, zielinski dalej udowadnia, ze to jeszcze dziecko, a nie mezczyzna na poziomie reprezentacyjnym, blaszczu,piszczek powoli piesn przeszlosci i tak dalej

Opublikowano
2 minuty temu, Ficuś napisał:

taa ustawienie - cale przygotowania czytalem placz czemu nie wracamy do super taktyki z euro, czterech obroncow i milik obok lewego bo przeciez trojka obrony i wahadla to chyu bo mecze sparingowe takie se, nawalka wychodzi z takim ustawieniem jakie chcialo 80% neta i nagle placz, ze zle ustawienie

mecz w ktorym bramkarz ma wiecej kontaktow z pilka niz gracze ofensywni to zenada, senegal zagral mecz zycia? absolutnie nie, oni tylko wysoko ustawili presing i mieli wiecej sily przez co zesrana obrona podawala tylko miedzy soba i szczesnym i walila lagi 40metrowe, krycha gral jak caly sezon, cionek pokazal, ze pomysl z kadra to chory pomysl, zielinski dalej udowadnia, ze to jeszcze dziecko, a nie mezczyzna na poziomie reprezentacyjnym, blaszczu,piszczek powoli piesn przeszlosci i tak dalej

Nie wiem co chciało 80% neta, ale ja chciałem Bednarka z Pazdanem, dwóch dmf i Zielińskiego za Lewym i tego niestety nie dostałem. A i jeszcze Fabiana chciałem na bramce, ale to akurat najmniejsze znaczenie miało.

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał:

Ale pieknie na weszlo.fm peszke zgnoili xD

wlaśnie słucham, kowal też pięknie odpalony, nawet Lewego ora :banderas: