Skocz do zawartości

Bezbeki 2017

Featured Replies

Opublikowano

• Bezbek Roku 2017

Klap Roku 2017 - Mendrek 100%. W ogole apeluje o brak glosowania w tej kategorii - kazdy glos oddany na kogokolwiek innego jest po prostu klamstwem albo zartem.

Bot Roku 2017

Blacharz Roku 2017

Nintendofag Roku 2017

• Odpowiedzi 89
  • Wyświetleń 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

jeszcze 2 dni na typowanie swoich kandydatów! :) 

Opublikowano
  • Bezbek Roku 2017 - aphromo
  • Klap Roku 2017 - Mendrek
  • Bot Roku 2017 - MaZZeo
  • Blacharz Roku 2017 - n/a
  • Nintendofag Roku 2017 - Ficuś

Bot, blacharz i nintendofag to tak z sympatią daję, żebyście byli tego świadomi :usmiech: 

Opublikowano

Bezbek daje czerepakowi

Nintendofag mam problem bo z jednej strony pseudo fan nintendo - Rayos, który nie ograł Metroida i ogólnie słabo u niego z graniem w gry + wii u gate gdzie okazało się ze prawie w ogóle nic nie przeszedł. No na z drugiej ficek który jarajacymi postami w(pipi)ia niesamowicie, orgazm grami sprzed paru lat bo wyszedł teraz remaster na konsole która zaj.ebal dzieciakowi w sklepie, 500 postow dziennie jaka ta konsola jest rewelacyjna co zaczyna mnie prowadzić do wymiotów. Do tego skalowanie pseudosmieszne gierek na ps4 no bo remasterki na switcha lepsze.

no nie wiem komu dać i będzie ciężki wybór jak przyjdzie do głosowania.

Bota daje mazzeowi - tego poziomu dałnostwa nie da się przebić.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Powinna być jeszcze jakas pozytywna choc jedna kategoria to na pozytywnego użytkownika forum 2017 głosuje bezapelacyjnie na Pana Blubera. Lubie czytać posty tej wstrętnej brodatej parufki.

Opublikowano
1 minutę temu, XM. napisał:

Powinna być jeszcze jakas pozytywna choc jedna kategoria to na pozytywnego użytkownika forum 2017 głosuje bezapelacyjnie na Pana Blubera. Lubie czytać posty tej wstrętnej brodatej parufki.

:hi: 

Vice versa dziku :wub:

Opublikowano

Dobry pomysl z pozytywnymi kategoriami bo pomimo szamba intelektualnego co niektorych wiekszosc pisze spoko posty. 

Opublikowano

Rowniez popieram idee jakies Mocarza Roku czy cos w tym stylu.

Opublikowano

mocarza to ty zażywałeś

Opublikowano

To niech bedzie Pupcio Roku i pozamiatane, o !

Opublikowano
17 minut temu, Pupcio napisał:

mocarza to ty zażywałeś

jego to chyba wykąpali w mocarzu

Opublikowano

A po co król wc jak od tego jest bezbek, na to samo wychodzi :P

Opublikowano

Bezbek Roku 2017 - aphromo

Opublikowano
  • Autor

Głosy zliczone, administrację proszę o zamknięcie tego tematu, za jakiś czas pojawi się ANKIETA 

Opublikowano

czemu ankieta nie jawna?

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Ficuś napisał:

czemu ankieta nie jawna?

Bo nie była jawna rok temu, sugerowałem się tym jak to wyglądało ostatnio. Lepiej jak jest niejawna IMO, nikt do nikogo nie będzie miał żalu, pretensji, uwag. 

Opublikowano
46 minut temu, Rayos napisał:

nikt do nikogo nie będzie miał żalu, pretensji, uwag. 

Rayos mozesz mi wytlumacz jak to jest mozliwe ze zalozyles konto w zeszlej dekadzie i dalej jestes randomem ?

Z gory dzieki za odp.

Opublikowano

dajmy rayosowi moderke, urodzony czlowiek do tego

Opublikowano

przeciez na pierwszy rzut oka widac, ze kto jak kto, ale on bedzie rzadzil zelazna reka, on nie z tych nowoczesnych bananowcow co pekaja jak tylko wyczuja klopoty w promieniu 5 km.

Opublikowano

Na swoja upragnioną rangę już zasłużyłeś i niemalże ją "wygrałeś", nie wiem na chuj dalej się produkujesz.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

dyskutuje z rayosem nie z Tb wafelku

Opublikowano

Jakby tak zrobić plebiscyt na największego głupka jakie to forum widziało w trakcie tych kilkunastu lat, to jestem pewien, że miałbyś duże szanse na uplasowanie się w okolicach ścisłej czołówki. Zaraz obok jurasów, lemonów i innych wielbicieli transhumanizmu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.