Opublikowano 18 listopada 20177 l 9 minut temu, ragus napisał: Powiadomienia gdy ktoś zacytuje posta ło panie ale dobre i zmiana strony nie powoduje wyje,bania całego posta jeszcze kolorki poprawcie i już myję zęby do gały, tak dobrze jest
Opublikowano 18 listopada 20177 l łooooo, myślałem że tylko na górze forum pokazują się powiadomienia, ale nie. NA ŻYWO TEŻ, JAK JAKIŚ ACHIEVEMENT KLASA, BRAWO PAN PEREZ
Opublikowano 18 listopada 20177 l Moze sa gdzies jakies skórki RETRO co by polaczyc nowa funcjonalnosc z duszą forumka
Opublikowano 18 listopada 20177 l powiadomienia o zacytowaniu już były wcześniej, ale w formie wyskakujących okienek na dole ekranu rzeczywiście pozwalają na DYNAMICZNY FORUMING
Opublikowano 18 listopada 20177 l Dobra, jeden problem mam - jak rozwija się statusy? Pokazuje 3 kropki, a pełny dopiero jak wejdę do kogoś na profil.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Plusiki za statusy i komenty do statusów zliczają się do ogólnej reputacji?
Opublikowano 18 listopada 20177 l Teraz, raven_raven napisał: Plusiki za statusy i komenty do statusów zliczają się do ogólnej reputacji? Tak mam +1, dzieki.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Tej Perez, weź no zainwestuj w to - https://invisioncommunity.com/files/file/8064-shift-42-color-picker-theme/ Żebym mógł zmienić sobie kolorki na fioletowy.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 3 minuty temu, Velius napisał: Tak mam +1, dzieki. To zaraz wyrównam chyba, stop inflacji plusików ;/
Opublikowano 18 listopada 20177 l Nie moge stworzyc nowy status, ale moge odpowiadac na statusy innych. Cos robie zle, czy mam zablokowane statusy? Starzy ludzie na nowym forum.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Przy pisaniu statusu macie info: Aby zobaczyć pełną treść statusy należy wejść w profil. Niestety w panelu nie widzę opcji aby ustawić rozwijanie statusików. Widocznie ten typ tak ma 2 minuty temu, Maus napisał: Nie moge stworzyc nowy status, ale moge odpowiadac na statusy innych. Cos robie zle, czy mam zablokowane statusy? Starzy ludzie na nowym forum. Już sprawdzam/naprawiam.
Opublikowano 18 listopada 20177 l A może by tak cenzurę zdjąć, jak już jesteśmy tacy nowocześni? Przecież i tak stawiamy w kur.wy kropkę czy tam robimy inne sztuczki, a warnów za to nie ma. Hmm?
Opublikowano 18 listopada 20177 l Pogrzebałem w ustawieniach i powiadomienie o otrzymanej prywatnej wiadomości jest domyślnie wyłączone, więc zalecam sobie je włączyć żeby nie było jakichś nieporozumień choćby przy transakcjach na pchlim targu.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Ale po co ci powiadomienie o wiadomości, skoro będziesz miał samą wiadomość?
Opublikowano 18 listopada 20177 l 2 minuty temu, Okie from Muskogee napisał: Ale po co ci powiadomienie o wiadomości, skoro będziesz miał samą wiadomość? No jak ci się nie wyświetli czerwona jedynka przy tej kopercie na górze obok nicka to ciężko będzie się zorientować że masz tą wiadomość. Lepiej mieć to włączone, bo jak już pisze się do kogoś PW to raczej w ważnej sprawie.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 7 godzin temu, Siara_iwj napisał: Edittttttt: znalazłem błąd..! Pod avkiem jest "Skąd" i nie ma dwukropka, tylko bez spacji od razu miasto. Uprzejmie donoszę, c'nie..? No ale na starym forumku też tak było, wtedy Skąd Litwini wracają miało sens. A teraz jak to wygląda? Jak gówno w lesie.
Opublikowano 18 listopada 20177 l 4 minuty temu, Qra napisał: da się zmienić wygląd forum na inny niż styl jasny/ciemny? Na obecną chwilę nie. Na 100% dodamy skórki
Opublikowano 18 listopada 20177 l Teraz, c0r napisał: No jak ci się nie wyświetli czerwona jedynka przy tej kopercie na górze obok nicka to ciężko będzie się zorientować że masz tą wiadomość. Lepiej mieć to włączone, bo jak już pisze się do kogoś PW to raczej w ważnej sprawie. No ja to widocznie rozumiem inaczej. Powiadomienie o wiadomość, a wiadomość to chyba różne sprawy. Więc jak włączysz powiadomienie o wiadomościach i jakąś dostaniesz, to będziesz miał czerwoną jedynkę i w powiadomieniach i przy wiadomościach. Nie?
Opublikowano 18 listopada 20177 l Teraz, Okie from Muskogee napisał: No ja to widocznie rozumiem inaczej. Powiadomienie o wiadomość, a wiadomość to chyba różne sprawy. Więc jak włączysz powiadomienie o wiadomościach i jakąś dostaniesz, to będziesz miał czerwoną jedynkę i w powiadomieniach i przy wiadomościach. Nie? Tak