Mejm 15 269 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 I jak dla mnie to za duza jest przerwa miedzy postami. Polowa tego co jest teraz by byla git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Mejm - jest dodany plugin - oryginalnie nie ma w ogóle opcji odpowiedzi na statusy z głównej strony. Niczego nie obiecujemy ale może uda się to obejść. Na obecną chwilę wyświetla tylko w pierwsze linie. Serio spadać muszę ale obiecuję zająć się wszystkimi uwagami co do wyglądu wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 990 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Milion maili właśnie wpadło z nowym contentem. Trzeba powyłączać w opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wyje.balem wszystkie powiadomienia. Oby tylko nie te z pm xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 teraz jest pieknie, zmiany wzgledem rana na duzy plus lootboxy beda? np z plusami lub minusami, kupujesz, a nie wiesz co dostaniesz i ile btw nie widze zalozonych nowych tematow, tez tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Lootboxy rzeczywiście by się przydały Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 A mnie denerwuje ten przycisk Cytuj nad sygnaturą Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Tak jak pewnie było już pińcet razy, plusiki i minusiki ok, a reszta to zapychacz i głupkowate takie źle robiące dla klimatu, tak to czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Mnie tez. Dalbym to na sam dol. Razem z reputacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Godzinę temu, Siara_iwj napisał: W starej mobilnej wersji dało się przycisnąć "pusty" przycisk nastepnej strony tematu, kiedy ta strona była ostatnia i ekran wracał na samą górę. Teraz nie można Dlatego wcześniej pisałem o jakimś odnośniku do strony głównej forumka, który byłby umieszczony na samym dole. Póki co zero odzewu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 ej bardzo fajny ten nowy forumek <3 jakie to wszystko ESTETYCZNE Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 679 Opublikowano 18 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 12 minut temu, kultywator napisał: Dlatego wcześniej pisałem o jakimś odnośniku do strony głównej forumka, który byłby umieszczony na samym dole. Póki co zero odzewu. Wejdz na https://forum.invisionize.pl przewin na mobilce w dol, pojawi sie strzalka na dole ekranu - takie cos moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Da radę dodać przycisk do ukrywania shout'a ew. wywalenie go na sam dół? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Oddajcie mobilna wersję bo normalna nikogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Słabo to się przegląda z telefonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 ragi jak zrobiłeś wersję na komputer na telefonie i obczajcie sobie, że jest ranking xD czyli kto dostał najwięcej plusów w danym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) 3 minuty temu, raven_raven napisał: ragi jak zrobiłeś wersję na komputer na telefonie i obczajcie sobie, że jest ranking xD czyli kto dostał najwięcej plusów w danym czasie Na chrome po rozwinięciu opcji w prawym górnym rogu. Nie pamiętam czy można tak na Safari na iOS. Tyle, że przez takie wymuszenie jest lipa z avatarami przy ostatnich postach. W tamtej wersji forum był normalnie przełącznik na dole wersji mobilnej. Może da się zrobić coś podobnego? Edytowane 18 Listopada 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 13 godzin temu, Perez napisał: 3. Kluby - na razie wyłączone. A co to? Kluby to działy tworzone przez klubowiczów i mogą zawierać Forum i Kalendarze.Właściciele Klubów mogą udostępniać swoje Kluby publicznie lub wymagać od użytkowników dołączenia do nich, zanim będą mogli w nich uczestniczyć i widzieć ich zawartość. Po włączeniu Klubów możesz kontrolować, kto może tworzyć kluby i ich rodzaje za pomocą Ustawień Grup. Właściciele Klubu mogą też promować pozostałych klubowiczów jako współpracujących liderów lub moderatorów. Po włączeniu Klubów możesz kontrolować dostępne narzędzia moderacyjne. to mnie ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Te kluby mnie z kolei martwią, nie włączałbym tego w ogóle. ragi no jest w Safari jak się przytrzyma na przycisku reload, ale nie zmienia się zupełnie nic ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 290 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 te reakcje trochę bez sensu, można zostawić plusy i minusy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Pisałem wcześniej że na Safari nie ma opcji Grzybiarz można ale narazie zostaje tak jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 4 minuty temu, raven_raven napisał: Te kluby mnie z kolei martwią, nie włączałbym tego w ogóle. ragi no jest w Safari jak się przytrzyma na przycisku reload, ale nie zmienia się zupełnie nic ;/ Dobrze że milana nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 339 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Wersja mobilna please come back. Obecnie na mobilnej nie działają powiadomienia nowego contentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Mi powiadomienia na mobilnej normalnie działają, u góry po prawej normalnie na czerwono wyświetla się liczba powiadomień. Nawet te d y n a m i c z n e okienka się pojawiają na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Nie ma teraz czegoś takiego jak wersja Mobilna. Perez o tym wspominał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi