Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

5 minut temu, Perez napisał:

Indeksuje się wszystko w tle. Tak że wyszukiwarka, jakieś braki w reputacjach i inne cuda czekają w kolejce. Kwestia jeszcze co najmniej kilkunastu godzin. 

A to ok.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 311,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

@Perez zmiany na PLUS. Na urządzeniach mobilnych też mi to pasuje. Wszystko się fajnie dopasowuje. Jeszcze z kolorami pokombinować by było czytelniej i będzie :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Dorzuciłem nowy styl (Elegant 4.2), można testować. 

Opublikowano

no jest elegancki, ale chyba i tak zostane przy tym co jest teraz bo kyo sie napracowal zmieniajac kolorki hah

Opublikowano

Responsywnosc na tel się rozjechała i trzeba oddalac, żeby zobaczyć cały content

Opublikowano

Mogę oddzielić dodatkowo posty niebieskim paskiem jak było kiedyś ale forumek już chyba ma dość edycji i nie chce przyjąć zmian. Jak skończy indeksowanie to jeszcze popatrzymy co da radę usprawnić. 

Opublikowano

Albo coś źle robię albo tworzenie spoilera dobrze nie bangla. Daję zakończenie spoilera przed ostatnią rzeczą którą napisałem, a i tak bierze mi całość do spodu posta. O co biega? Coś się zmieniło w umieszczaniu wypowiedzi w spoiler?

Opublikowano
  • Autor

A to tagami lecisz? Bo jak coś w edytorze masz teraz taką ikonkę oka i ją klikasz, gotowe miejsce na wrzucenie spoilera. 

Opublikowano

Odnośnie reputacji - na weekend zwiększamy :D Bawcie się, testujcie, rozdawajcie. Po weekendzie zobaczymy ile i co zostawić. 

Taka mała uwaga - ilość rozdanych idzie z wspólnej puli więc możecie rozdać np. 10 minusów i koniec - żadnego plusa (tak niestety nowy system działa - to nie jest nasz wynysł) 

Lubię!

Pozytywna (+1)

Dzięki

Pozytywna (+1)

Haha

Pozytywna (+1)

Zmieszany

Neutralna

Smutny

Neutralna

Plusik

Pozytywna (+1)

Minusik

Negatywna (-1)

Opublikowano
5 minut temu, Perez napisał:

A to tagami lecisz? Bo jak coś w edytorze masz teraz taką ikonkę oka i ją klikasz, gotowe miejsce na wrzucenie spoilera. 

Aaa to takie buty. Tak, tagami leciałem z przyzwyczajenia. Oka nie ogarnąłem. Zaraz sprawdzę czy działa.

e: ok działa pięknie ta funkcja. :) Dzięki.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Kolejna fajna funkcja - jak klikniecie np. w prawym górnym rogu: Udostępnij tego posta to wklejenie tego linku w innym miejscu na forum powoduje wklejenie części zawartości ala Twitter:

Opublikowano

Mazzeo - napisałem to 3 posty 5 postów wyżej :D

Wszystko liczy się do rozdanych :lapka: Ale zmieszany i smutny nie daje punktów.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

A dobra - już zmieniłem :D Ehh te skórki xD

Opublikowano

Nie podoba mi się ten Facebookowy like , to serduszko było może pedalskie, ale fajniejsze :)

Gdzie mogę zmienić sygnaturę? nie widzę tej opcji w swoim panelu.

Opublikowano

Podbijam, też bym się tego w piz,du pozbył.

Opublikowano

Shout do wywalenia lepiej wyglądało jak go nie było i tak zdechnie na dniach

Aha i serduszko lepsze niż like