Opublikowano 18 listopada 20177 l 5 minut temu, Perez napisał: Indeksuje się wszystko w tle. Tak że wyszukiwarka, jakieś braki w reputacjach i inne cuda czekają w kolejce. Kwestia jeszcze co najmniej kilkunastu godzin. A to ok.
Opublikowano 18 listopada 20177 l @Perez zmiany na PLUS. Na urządzeniach mobilnych też mi to pasuje. Wszystko się fajnie dopasowuje. Jeszcze z kolorami pokombinować by było czytelniej i będzie
Opublikowano 18 listopada 20177 l no jest elegancki, ale chyba i tak zostane przy tym co jest teraz bo kyo sie napracowal zmieniajac kolorki hah
Opublikowano 18 listopada 20177 l Responsywnosc na tel się rozjechała i trzeba oddalac, żeby zobaczyć cały content
Opublikowano 18 listopada 20177 l Mogę oddzielić dodatkowo posty niebieskim paskiem jak było kiedyś ale forumek już chyba ma dość edycji i nie chce przyjąć zmian. Jak skończy indeksowanie to jeszcze popatrzymy co da radę usprawnić.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Albo coś źle robię albo tworzenie spoilera dobrze nie bangla. Daję zakończenie spoilera przed ostatnią rzeczą którą napisałem, a i tak bierze mi całość do spodu posta. O co biega? Coś się zmieniło w umieszczaniu wypowiedzi w spoiler?
Opublikowano 18 listopada 20177 l Autor A to tagami lecisz? Bo jak coś w edytorze masz teraz taką ikonkę oka i ją klikasz, gotowe miejsce na wrzucenie spoilera.
Opublikowano 18 listopada 20177 l Odnośnie reputacji - na weekend zwiększamy Bawcie się, testujcie, rozdawajcie. Po weekendzie zobaczymy ile i co zostawić. Taka mała uwaga - ilość rozdanych idzie z wspólnej puli więc możecie rozdać np. 10 minusów i koniec - żadnego plusa (tak niestety nowy system działa - to nie jest nasz wynysł) Lubię! Pozytywna (+1) Dzięki Pozytywna (+1) Haha Pozytywna (+1) Zmieszany Neutralna Smutny Neutralna Plusik Pozytywna (+1) Minusik Negatywna (-1)
Opublikowano 18 listopada 20177 l 5 minut temu, Perez napisał: A to tagami lecisz? Bo jak coś w edytorze masz teraz taką ikonkę oka i ją klikasz, gotowe miejsce na wrzucenie spoilera. Aaa to takie buty. Tak, tagami leciałem z przyzwyczajenia. Oka nie ogarnąłem. Zaraz sprawdzę czy działa. e: ok działa pięknie ta funkcja. Dzięki. Edytowane 18 listopada 20177 l przez ireniqs
Opublikowano 18 listopada 20177 l czizas, jak ja nie lubię, jak się zmienia wygląd stron, forum, czegokolwiek
Opublikowano 18 listopada 20177 l Kolejna fajna funkcja - jak klikniecie np. w prawym górnym rogu: Udostępnij tego posta to wklejenie tego linku w innym miejscu na forum powoduje wklejenie części zawartości ala Twitter:
Opublikowano 18 listopada 20177 l czy reakcje typu haha i lubię to liczą się do reputacji jak plusiki czy nie? swoją drogą to teraz te plusy są mało widoczne IMO
Opublikowano 18 listopada 20177 l Mazzeo - napisałem to 3 posty 5 postów wyżej Wszystko liczy się do rozdanych Ale zmieszany i smutny nie daje punktów. Edytowane 18 listopada 20177 l przez Kyo
Opublikowano 18 listopada 20177 l Nie podoba mi się ten Facebookowy like , to serduszko było może pedalskie, ale fajniejsze Gdzie mogę zmienić sygnaturę? nie widzę tej opcji w swoim panelu.
Opublikowano 18 listopada 20177 l http://www.psxextreme.info/settings/signature/ Ustawienia konta - prawa strona: Sygnatura
Opublikowano 18 listopada 20177 l Shout do wywalenia lepiej wyglądało jak go nie było i tak zdechnie na dniach Aha i serduszko lepsze niż like