Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Uprzejmie proszę o możliwość wyłączenia shoutbox oraz statusów, najnowszych tematów,  aktywnych użytkowników, kto obchodzi urodziny oraz statystyk forum.

Ponadto, zmniejszenia czcionki, ewentualnie zwiększenie marginesów po bokach (przy wyświetlaniu) i zlikwidowania podpisów pod nazwami działów, potwierdzenie po kliknięciu o oznaczeniu forum jakie przeczytane jest niepotrzebne. Trzeba mieć bota do przewijania forum, żeby to ogarnąć. Szczególnie na fonie.

Ponawiam moją prośbę dot. regionu filmowego:

Cytat

Zwracam się z uprzejmą prośbą o stworzenie nowych sub-forów w Regionie Filmowym.

Star Wars - filmy i seriale poświęcone uniwersum SW - będą wychodzić teraz co roku historie i epizody. Już teraz jest burdel.

MCU - Marvel Cinematic Universe. Wszystkie Iron Many, Thory, Avengers itd. Wiadomix, jest tego multum.

Perez i Kyo?

Zawsze szanowałem!

Edytowane przez Shankor

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 320,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano
2 godziny temu, ragus napisał:

Podbijam, też bym się tego w piz,du pozbył.

Dokładnie. Panowie prezesi, z łaski swojej, jakby tak dało rade tylko plusy i minusy zostawić bo rozbebłane to wszystko przez te lajki i inne hahahy, wieje sandałem z lekka.

Opublikowano
59 minut temu, Karolek napisał:

Dokładnie. Panowie prezesi, z łaski swojej, jakby tak dało rade tylko plusy i minusy zostawić bo rozbebłane to wszystko przez te lajki i inne hahahy, wieje sandałem z lekka.

Zgadzam się. Co za dużo, to i świnia nie zeżre. Klasyczne plusy i minusy powinny zostać bez żadnych heheszków, wujaszków i innych badziewi. I zmieńcie tego kciuka, proszę.

Opublikowano

Czemu odjęło mi z licznika 200 postów, a niektórym userom nawet po 2000?

Opublikowano

Taki wujaszek z tego co widzę zszedł z 15000 do 7000 :obama:

Opublikowano

Pewnie za stare posty, jeszcze z poprzednich silników. Liczba postów taka ważna?

Opublikowano

Nie, ale powód zawsze można poznać. 

Pewnie masz rację i odliczyło posty z czasu gdy jeszcze były zliczane w CW i WKP.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Ale liczba repy się nie zmieniła. Więc jeśli zostały obcięte posty z przed iluś tam lat, to jak się uchowały przypięte do nich plusy?  To się rozdziela?

Opublikowano

Odpowiedź na pytanie jest w pierwszym punkcie. Perez też o tym parę razy wspominał. 

Spoiler

Przebudowa indeksu: odpowiedzi 22%

A czy tak zostanie czy zmieni - jak proces się zakończy to będzie wszystko wiadomo.

Opublikowano

Przepraszam, ale jak mi ktoś podcina skrzydła w moim #RoadTo10k challenge to musze wiedzieć co i jak :mad:

Opublikowano

Elegant na razie spoko tylko nie da się na nim doczytać nicka senior memberów bo jest ciemno zielony na ciemno niebieskim tle.

Przynajmniej na tel tak to widzę.

Opublikowano

Masz color picker by ustawić własny kolor belki lub tła. Ikona pędzla na samej górze forum.

Edytowane przez Emtebe
Pro tip

Opublikowano
6 godzin temu, chris85 napisał:

Zgadzam się. Co za dużo, to i świnia nie zeżre. Klasyczne plusy i minusy powinny zostać bez żadnych heheszków, wujaszków i innych badziewi. 

Ty ale o co tobie? O__o

Opublikowano

zamiast ikonki "smutny" zmieniłbym na "milcz" lub "zamknij się"

:sapek:

Opublikowano

W sprawie licznika postów to za parę h powinno się już skończyć. Ale nie zdziwię się jak licznik zostanie tak jak teraz. Być może ma to związek z tym że w takim CW czy WKP posty nie są zliczane - przed zmianą jednak nabijało, teraz proces leci ze wszystkim od początku więc być może ich nie uwzględnia. 

Opublikowano

¯\_(ツ)_/¯