Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Czyli domyslam sie, ze ta strzalka jest jakby wycieta w makiecie i nie da sie jej podmienic. No nic, trzeba bedzie sie przyzywyczaic.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 324,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

KTO JEST ZA WYRZUCENIEM SZAŁTA NA DÓŁ, PLUSUJE TEN WPIS. POKAŻMY ILU NAS JEST.

Hehe.

Opublikowano

Prosze o usiniecie NEW na stronie glownej przy dzialach ze skorki elegant. Dziekuje.

Opublikowano
  • Autor
30 minut temu, Mejm napisał:

Prosze o usiniecie NEW na stronie glownej przy dzialach ze skorki elegant. Dziekuje.

Mówisz i masz. Sorki, że niektóre tematy nie są ogarniane od ręki, ale np. w tym przypadku musiałem autora złapać, bo trzeba było dodać fragment kodu. 

Opublikowano

Nie ma sprawy. Po prostu "my" nie mamy wgladu w to gdzie i w jakim czasie dany zgloszony problem mozna rozwiazac. Stad te "a bo ja juz pisalem".

No to jeszcze tylko szaut na sam dol i bedzie git. Ale osobiscie wywalilbym wszystko pomiedzy Plusik a Minusik. Poprzednia, prosta formula sie sprawdzala.

Aha. Na najnowszym FF nie widac malego loga PE (X) w zakladce/karcie strony.

Opublikowano

Z tym cytowaniem to nie mam pojęcia - przeglądałem wszystko 2 razy. Może Perez coś poradzi.

Opublikowano

A ten czas aby nie było auto logout po 30min (czy nawet mniej) da się zwiększyć?

strasznie to irytujące

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

No to jeszcze tylko szaut na sam dol i bedzie git.

Jedyne rozwiązanie to wywalić go z głównej, aby nie przymulał.

Opublikowano

Usuńcie shouta 3 dni i każdy o nim zapomni 

Opublikowano

Kubson dobrze gada. Respansywny elegant wygląda świetnie na telefonie. Tylko ten shout wszystko psuje :/

Opublikowano

Mały test - zobaczcie czy tak by było ok.

Opublikowano

Maruda...

Opublikowano

Jest wspaniale.

Opublikowano

Jest-ku.rwa-zeje.biscie. Prosze nie zmieniac.

e: chociaz

25 minut temu, kubson napisał:

Usuńcie shouta 3 dni i każdy o nim zapomni 

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Dajcie szałt na górę, że paru stulejarzom nie pasuje o ie znaczy, że każdy chce go tam mieć. Mnie np. nie podobają się statusy, bo i takie mogę tam pisać. Także proszę je usunąć. Najlepiej jeszcze dzisiaj. Bo przecież tak to chyba działa, jednej osobie się coś nie podoba i robimy zmianę.

Opublikowano

Napisałem że to test i jak narazie to tylko Tobie się nie podoba a w dodatku z Twojej własnej winy (olać już bluzgi ale poszła jeszcze obraza usera).

Opublikowano

Ostatni shout miał opcję zwijania do belki, a ten teraz nie ma. To nawet jakby był na górze to zwijanie by się przydało i każdy zadowolony. Tylko, że ja używam IPS4 Dark stylu i nie ma możliwości zwijania, więc nie wiem jak u reszty jest.

Opublikowano

Nie ma możliwości zwijania. Więc nie każdy będzie zadowolony.

Opublikowano

Proponuje bojkot i shouta i statusów, tylko krystalicznie czysty foruming w postaci postów 

Opublikowano
21 minut temu, Butt napisał:

Dajcie szałt na górę, że paru stulejarzom nie pasuje o ie znaczy, że każdy chce go tam mieć. Mnie np. nie podobają się statusy, bo i takie mogę tam pisać. Także proszę je usunąć. Najlepiej jeszcze dzisiaj. Bo przecież tak to chyba działa, jednej osobie się coś nie podoba i robimy zmianę.

Z szautem jest ten problem, ze nie mozna go zwinac albo samemu sobie usunac a na mobilce pokazuje sie on na pierwszym planie i utrudnia przewijanie. Zreszta szaut umarl, zabily go statusy.

Chyba, ze teddy napisze wtyczke :sorcerer:

I prosze zamienic sorcerera na :potter: ;/

Opublikowano

:potter:

Dziwne, już to zmieniałem 2 dni temu...