Opublikowano 21 listopada 20177 l Czyli domyslam sie, ze ta strzalka jest jakby wycieta w makiecie i nie da sie jej podmienic. No nic, trzeba bedzie sie przyzywyczaic.
Opublikowano 21 listopada 20177 l KTO JEST ZA WYRZUCENIEM SZAŁTA NA DÓŁ, PLUSUJE TEN WPIS. POKAŻMY ILU NAS JEST. Hehe.
Opublikowano 21 listopada 20177 l Prosze o usiniecie NEW na stronie glownej przy dzialach ze skorki elegant. Dziekuje.
Opublikowano 21 listopada 20177 l Autor 30 minut temu, Mejm napisał: Prosze o usiniecie NEW na stronie glownej przy dzialach ze skorki elegant. Dziekuje. Mówisz i masz. Sorki, że niektóre tematy nie są ogarniane od ręki, ale np. w tym przypadku musiałem autora złapać, bo trzeba było dodać fragment kodu.
Opublikowano 21 listopada 20177 l Nie ma sprawy. Po prostu "my" nie mamy wgladu w to gdzie i w jakim czasie dany zgloszony problem mozna rozwiazac. Stad te "a bo ja juz pisalem". No to jeszcze tylko szaut na sam dol i bedzie git. Ale osobiscie wywalilbym wszystko pomiedzy Plusik a Minusik. Poprzednia, prosta formula sie sprawdzala. Aha. Na najnowszym FF nie widac malego loga PE (X) w zakladce/karcie strony.
Opublikowano 21 listopada 20177 l Z tym cytowaniem to nie mam pojęcia - przeglądałem wszystko 2 razy. Może Perez coś poradzi.
Opublikowano 21 listopada 20177 l A ten czas aby nie było auto logout po 30min (czy nawet mniej) da się zwiększyć? strasznie to irytujące
Opublikowano 21 listopada 20177 l Godzinę temu, Mejm napisał: No to jeszcze tylko szaut na sam dol i bedzie git. Jedyne rozwiązanie to wywalić go z głównej, aby nie przymulał.
Opublikowano 21 listopada 20177 l Kubson dobrze gada. Respansywny elegant wygląda świetnie na telefonie. Tylko ten shout wszystko psuje
Opublikowano 21 listopada 20177 l Jest-ku.rwa-zeje.biscie. Prosze nie zmieniac. e: chociaz 25 minut temu, kubson napisał: Usuńcie shouta 3 dni i każdy o nim zapomni Edytowane 21 listopada 20177 l przez Mejm
Opublikowano 21 listopada 20177 l Dajcie szałt na górę, że paru stulejarzom nie pasuje o ie znaczy, że każdy chce go tam mieć. Mnie np. nie podobają się statusy, bo i takie mogę tam pisać. Także proszę je usunąć. Najlepiej jeszcze dzisiaj. Bo przecież tak to chyba działa, jednej osobie się coś nie podoba i robimy zmianę.
Opublikowano 21 listopada 20177 l Napisałem że to test i jak narazie to tylko Tobie się nie podoba a w dodatku z Twojej własnej winy (olać już bluzgi ale poszła jeszcze obraza usera).
Opublikowano 21 listopada 20177 l Ostatni shout miał opcję zwijania do belki, a ten teraz nie ma. To nawet jakby był na górze to zwijanie by się przydało i każdy zadowolony. Tylko, że ja używam IPS4 Dark stylu i nie ma możliwości zwijania, więc nie wiem jak u reszty jest.
Opublikowano 21 listopada 20177 l Proponuje bojkot i shouta i statusów, tylko krystalicznie czysty foruming w postaci postów
Opublikowano 21 listopada 20177 l 21 minut temu, Butt napisał: Dajcie szałt na górę, że paru stulejarzom nie pasuje o ie znaczy, że każdy chce go tam mieć. Mnie np. nie podobają się statusy, bo i takie mogę tam pisać. Także proszę je usunąć. Najlepiej jeszcze dzisiaj. Bo przecież tak to chyba działa, jednej osobie się coś nie podoba i robimy zmianę. Z szautem jest ten problem, ze nie mozna go zwinac albo samemu sobie usunac a na mobilce pokazuje sie on na pierwszym planie i utrudnia przewijanie. Zreszta szaut umarl, zabily go statusy. Chyba, ze teddy napisze wtyczke I prosze zamienic sorcerera na :potter: ;/