Plugawy 3 661 Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Chyba zabrakło logo PSX Extreme w rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 25 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Tak to jest, jak trzeba każdy styl osobno ogarniać, a jest ich już 7 :). Poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Styl jasny responsywny - domyślny na komórce. Jak przeglądam nieczytany temat przerzuca mnie na ostatnią stronę przy wciśnięciu ostatniej strony ze strzałką, ale na początek strony zamiast do sekcji z nieprzeczytanymi postami (oddzielonymi niebieską linią). Jeśli nacisnę na nazwę tematu (tekst pogrubiony) przerzuca na pierwszy post pierwszej strony. Czy jest możliwość dodania opcji, żeby przerzucało do nieprzeczytanej sekcji? Mam nadzieję, że wyjaśniłem w miarę przejrzyście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 25 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Masz tam te niebieska kropke przed tytulem tematu - po jej kliknieciu przenosi do pierwszego nieczytanego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 A można jeszcze zarobić, że gdy kropka jest szara, to przenosi do ostatniego posta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 25 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Ja klikam na datę ostatniego posta przy danym temacie i przerzuca do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 Jak ktoś chce zacytować całość wypowiedzi to trzeba zaznaczyć tekst i wybrać opcję która się pojawi: Cytuj ten fragment. Niestety mało to intuicyjne no ale na obecną chwilę nic więcej nie ma W dniu 21.11.2017 o 09:09, Mejm napisał: W dniu 20.11.2017 o 18:42, Kyo napisał: Dobra - sprawdziłem ten przycisk jest transparentny - sam strzałka ma kolor obramowania całości - to jest tak jak by wycięte. Czyli jego kolor to aktualnie ustawione tło. Jak najedziesz to zmienia się na ikonę ale sam przycisk i strzałka to kolory tła i okna Caly czas nie dziala kaskadowe (tak sie chyba nazywa) cytowanie. Zacytowalem caly twoj post, w ktorym z kolei ty cytowales dwie osoby (mnie i rejwena) i w cytacie mam tylko do co ty napisales, cytowane przez ciebie posty zniknely. Chyba nie tak powinno byc? Test Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 25 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2017 (edytowane) Super ten nowy silnik, wygodniej sie przegląda forum na telefonie niż poprzednio Tylko dlaczego mam odjęte około 200 postów? Edytowane 25 listopada 2017 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza
qwerty1 5 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Zmiany na plus. Będzie przeglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 10 godzin temu, Mikołaj napisał: Super ten nowy silnik, wygodniej sie przegląda forum na telefonie niż poprzednio Tylko dlaczego mam odjęte około 200 postów? 200? Pff... ja mam ponad 6000 mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 26 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Z postami juz wspominalem - poprzedni licznik do pewnego momentu zliczal posty m.in. z Betoniarni. Nowy silnik, gdy przeliczal wszystko, nie zliczal ich juz w ogole, bo dla niego ten dzial ma po prostu wylaczone zliczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Nie ma już w edytorze postów opcji "podgląd kodu"? Zawsze sobie dodawalem/kasowalem niepotrzebne tagi, edytowalem kolory fontow etc. chociażby przy wystawianiu oferty w pchlim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 23 minuty temu, Perez napisał: Z postami juz wspominalem - poprzedni licznik do pewnego momentu zliczal posty m.in. z Betoniarni. Nowy silnik, gdy przeliczal wszystko, nie zliczal ich juz w ogole, bo dla niego ten dzial ma po prostu wylaczone zliczanie. To by znaczylo, ze 2k ktore mi odjelo bylo z wkp przed blokada licznika xD Szkoda bardzo, ze nie zgodziliscie sie przed zmiana silnika na jeden dzien z odblokowanym naliczaniem zeby kazdy mogl sobie zobaczyc ile zycia przegral piszac na forum ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 26 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 39 minut temu, Mejm napisał: To by znaczylo, ze 2k ktore mi odjelo bylo z wkp przed blokada licznika xD Szkoda bardzo, ze nie zgodziliscie sie przed zmiana silnika na jeden dzien z odblokowanym naliczaniem zeby kazdy mogl sobie zobaczyc ile zycia przegral piszac na forum ;/ Z samej Betoniarni miałbyś łącznie 12354. Nie pamiętam, czy są jeszcze miejsca na forum, gdzie wyłączone jest zliczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Liczba postów jaki deal breaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 No wkp przecież nie liczyło. Tam są dopiero sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 8 godzin temu, _Red_ napisał: Nie ma już w edytorze postów opcji "podgląd kodu"? Zawsze sobie dodawalem/kasowalem niepotrzebne tagi, edytowalem kolory fontow etc. chociażby przy wystawianiu oferty w pchlim. Też szukałem, nie znalazłem, niby nie ma. @Perez Czy będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Też mi brakuje tego podstawowego edytora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 26 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Mowa o Źródło dokumentu? Bo mam to widoczne w edytorze, więc albo coś zakręcili i jest to tylko dla adminów, albo mówimy o innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 (edytowane) Godzinę temu, Perez napisał: Mowa o Źródło dokumentu? Bo mam to widoczne w edytorze, więc albo coś zakręcili i jest to tylko dla adminów, albo mówimy o innej opcji. Klikało się guzik bb code czy jak on się tam zwał i post zmieniał się w matrix. E: zdaje się, że ten guzik miał wygląd pstryczka elektryczka od górnego światła w salonie. Edytowane 26 listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 W jaki sposób dodać foto z telefonu? Wstaw swój załącznik - a tam pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 693 Opublikowano 26 listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 Co do BBCode, to może być kłopot... https://www.ipsbeyond.pl/blogs/entry/84-ipboard-4-edytor-część-3-dostosowywanie-i-bbcody/ Co do załącznika - ten swój załącznik to trochę myląca nazwa, bo dotyczy zasobów, które można wgrać na serwer forumka, a ta opcja jest wyłączona. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 (edytowane) do usunięcia, nawet napisać się nic nie da ani zacytować xD Ej no bez kitu, wszystko się roz(pipi)ało chyba xD. Próbuję cytować to jakieś bbcody wyskakują, wszystko w jednej linii (nie da się odstępu zrobić), linki do yt się nie pokazują, nic. odstęp. No (pipi), w jednej linii wszystko idzie ;/ co jest, kieeedyś to kurrła było Edytowane 26 listopada 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 No coś jest nie tak. Nie działa cytowanie i wstawianie linków z Twittera, a robienie przerw między linijkami jest takie jak pisze cor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 26 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2017 No nie dziala, zatem trzeba poczekac, dobrze ze juz pozno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi