Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Znowu ja :D. Chciałem dograć to BBCode, ale jak widać, robi to więcej zamieszania niż pożytku. Już powinno być OK. 

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 320,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Za moją namową :(

Zostaje jak jest. Inaczej raczej się nie da.

Opublikowano

No elo.

Czy jest jakaś opcja, żeby wyłączyć shoutbouxa, info o najnowszych postach i resztę dupereli po prawej stronie? W poprzedniej wersji można to chyba było zwinąć.

Opublikowano

Po wybraniu tematu, nie pokazuje mi ostatniego posta na którym zakończyłem, tylko od pierwszej strony. 

Opublikowano
W dniu 25.11.2017 o 15:42, Perez napisał:

Masz tam te niebieska kropke przed tytulem tematu - po jej kliknieciu przenosi do pierwszego nieczytanego posta.

Opublikowano

IMO prywatne wiadomości są do dupy (btw wywalcie z cenzury to słowo bo to śmieszne jest).

Dlaczego jeśli w mojej konwersacji moja wiadomość jest ostatnia to następne wiadomości które chce wysłać są dopisywane do starej? Przez to odbiorca nawet nie wie że coś dopisałem, bo nie dostaje notyfikacji.

Poprawcie mnie jeśli się mylę ale chyba tak jest.

Opublikowano

Perez ustawił scalanie postów na 30 minut. Widocznie na PM też to działa. I co ja Ci poradzę jak nic nie poradzę? :dunno:

Opublikowano
8 godzin temu, MaZZeo napisał:

Poprawcie mnie jeśli się mylę ale chyba tak jest.

Niestety się nie mylisz :(

Opublikowano

No to ustawić z powrotem na 5 minut, na to chyba nikt nie narzekał :lapka:

Opublikowano

Ile można rodać dziennie reputacji? Wydaje mi się, że klikam 4 i koniec, a cos mowa była o 10ciu :( strasznie cierpię, bo w zakupach growych mi nie starcza rozdać tym co chcę .

Opublikowano

U mnie wszystko ok. Sprawdzasz na komórce/tablecie? Tam jest obcięty. 

Opublikowano

Przy nicku nie macie takiej strzałki w profilu?

Opublikowano

@Square - to się osobno ustawia grupami. Zaraz zobaczę ;) 

Powinno wszystkim działać ^^ 

Opublikowano

Ech, a ja się w detektywa na darmo bawiłem. Nawet zabawne to było. No, ale tak jest lepiej mimo wszystko. Dzięki po raz kolejny droga administracjo :usmiech: 

Opublikowano
11 minut temu, raven_raven napisał:

No w sumie dziwne, że nie da się historii nazw użytkownika sprawdzić. 

Pokaż ukrytą zawartość

to asax

Już myślałem, że to jakiś dałn.

Opublikowano

To jak, planujecie zablokować możliwość przeglądania profili będąc niezalogowanym? Ktoś ewentualnie prócz mnie jest za tym?

Opublikowano

Fajnie, że można formatować tekst pisząc w statusach i na szałcie, tylko szkoda że po wysłaniu statusu/szałta całe formatowanie się gdzieś gubi i wyskakuje goły tekst :sapek: To jest celowe zagranie, czy kolejna choroba wieku dziecięcego? Aaa i jeszcze w statusach gifów nie widać i trzeba w profil wchodzić żeby zobaczyć co kryje się pod pustą odpowiedzią.

Opublikowano
Cytat

kapec112  ->    raven_raven

xDDDDDDD

i nagle ten chu,jowy dzień stał się lepszym