raven_raven 12 013 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 No niestety, mroczne grzechy przeszłości wyszły na wierzch. Jedynie się dziwię, że dopiero teraz ktoś to odkrył xd Cytuj
Rayos 3 171 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 a ja muszę pochwalić forumka, bo zauważyłem, że chodzi znacznie, znacznie szybciej generalnie to już nie pamiętam nawet jak stare forum wyglądało, bardzo mi się to nowe podoba, choć szkoda statusów takich jak dawniej Cytuj
Tokar 8 271 Opublikowano 29 listopada 2017 Opublikowano 29 listopada 2017 Czy ktoś się odniesie do tego co napisałem? W odpowiedzi do statusu daję emotkę i na głównej jej nie widać, a po wejściu na profil już tak. Jest to tyle dziwne, że w samym statusie emotki/obrazki/cokolwiek są widoczne na głównej, dopiero w odpowiedziach do statusu ich nie widać. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 pytanko, jak to działa teraz przegladanie forum dla niezalogowanych? zawnioskowałbym zakrycie tematu pokaż swoją twarz w Hyde Parku, już pomijam prostowanie zwojów mózgowych po zobaczeniu mendrka w sukni ślubnej, ale tak myślę, ze takie rzeczy nie powinny być widoczne dla osób nie zalogowanych w ogóle. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 Jak najbardziej popieram, to samo tyczy się przeglądania profili będąc niezalogowanym. Na poprzednim silniku takie kwestie prywatności były rozwiązane idealnie, jeśli jest możliwość zrobić to także tutaj to zdecydowanie warto do tego wrócić. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 14 minut temu, Orzeszek napisał: pytanko, jak to działa teraz przegladanie forum dla niezalogowanych? zawnioskowałbym zakrycie tematu pokaż swoją twarz w Hyde Parku, już pomijam prostowanie zwojów mózgowych po zobaczeniu mendrka w sukni ślubnej, ale tak myślę, ze takie rzeczy nie powinny być widoczne dla osób nie zalogowanych w ogóle. Zrobione. Cały HP ukryłem w sumie. Cytuj
Square 8 619 Opublikowano 30 listopada 2017 Opublikowano 30 listopada 2017 Teraz jest tak jak na poprzednim silniku, jedynie na profile można wchodzić. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 1 grudnia 2017 Opublikowano 1 grudnia 2017 W ostatnich dniach (środa, czwartek) zniknął mi dział "targowy". Domyślam się, że nałożono jakąś blokadę postów, aby dział znów był widoczny. Z ciekawości: ile to postów trzeba mieć na swoim koncie? Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Takie pytanie - jest jakakolwiek szansa na poprawę działania forum mobile? Albo że dostanie normalna wersje mobilna? Nie będę kłamał - forum na telefonie to jest jedna wielka tragedia. Nonstop tnie, czasy ładowania strony dochodzą do kilkunastu sekund, napisanie posta tez do przyjemnych nie należy przez lag który często się pojawia w wyskakiwaniu tego co pisze, naciska się dział lub temat do przeczytania potrafi poprzeskakiwac między innymi stronami czy też tematami ... Za rady w postaci przejścia na tapatalk podziękuję. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Było mówione ze nie ma opcji na mobilna wersje, mi chodzi dość przyzwoicie na telefonie używam skórki jasnej. jednak większa cześć czasu przeglądam przez tapatalk i jest naprawdę wygodnie Btw czemu nie pasuje / nie chcesz tapatalk ? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Ogromną wadą działania forum na telefonie jest to, że po skopiowaniu i wklejeniu jakiegokolwiek linka pojawia się coś w tym stylu: "HTML is Value www.youtube.com/asd", przy czym ten link jest do połowy ucięty. Ktoś tak też ma? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opublikowano 3 grudnia 2017 Opcja - "Oznacz jako przeczytane" czy można zrobić pod jednym kliknięciem bez potwierdzania OK? niepotrzebne to imo Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 4 grudnia 2017 Opublikowano 4 grudnia 2017 Forumek zaczął mi w miarę dobrze działać na telefonie Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Wiem, że to taka niezgrabna głupotka, ale pozwolę sobie spytać raz jeszcze. Cytuj
Perez 1 743 Opublikowano 6 grudnia 2017 Autor Opublikowano 6 grudnia 2017 Nie odpisywałem, bo nie wiem :). Tak to sobie wymyślili, raczej nie kojarzę opcji w ustawieniach, aby decydować, jak można odznaczać działy jako przeczytane. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Dziwne to trochę, skoro na stronie głównej nie ma z tym problemu. Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Z telefonu, na głównej, trzeba potwierdzać. Nie trzeba z kolei 'seriali' w dziale filmowym. Cytuj
Plugawy 3 694 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 (edytowane) Nie mogę napisać statusa, jest komunikat "Ładowanie" w pasku w którym się pisze i tyle. Odpowiedzieć komuś tez nie mogę, bo wyskakuje okienko i nie ma możliwości pisania w nim. Jednak znowu to samo. Nie mogę też sygnatury zmienić bo jej okno się nie ładuje. Edytowane 6 grudnia 2017 przez Plugawy :((( Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Forum zamula, czy mi się wydaje? Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 (edytowane) No właśnie chciałem gdzieś na to zwrócić uwagę. Dziwnie chodzi. Tak jak we śnie, kiedy się chce przed kim uciekać, a tu ni uja. Edytowane 6 grudnia 2017 przez Okie from Muskogee Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 grudnia 2017 Opublikowano 6 grudnia 2017 Owszem zamula cos, przerywa polaczenie, problem z ładowaniem itp. To pewnie te prezenty od Square. Cytuj
Perez 1 743 Opublikowano 6 grudnia 2017 Autor Opublikowano 6 grudnia 2017 Dostawca serwerów, OVH... https://mobile.twitter.com/olesovhcom Cytuj
Plugawy 3 694 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 W ciemnym stylu tematy przeczytane od tych nieprzeczytanych za słabo się odznaczają. Cytuj
Okie from Muskogee 2 852 Opublikowano 7 grudnia 2017 Opublikowano 7 grudnia 2017 Kwikałem o to od początku, ale temat zdechł własnym życiem, że się tak wyrażę. Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 8 grudnia 2017 Opublikowano 8 grudnia 2017 Android 6, Chrome, skórka elegant 4.2 responsywny. Po napisaniu posta i tapnieciu w Dodaj Odpowiedz, button ten się podswietla, ale nie reaguje na akcje. Dopiero drugi raz muszę tapnac by post wszedl. Tez tak macie? Nowa strona, czyli prawda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi