Opublikowano 7 stycznia 20187 l W dniu 16.12.2017 o 19:17, Perez napisał: Gotowe. Aczkolwiek nie wiem, czy gdzieś w innym miejscu nagle nie zacznie to dziwnie wyglądać :). W każdym razie przy postach powinno być OK. Może jestem jakimś purystą, albo nie działa na chromie. Powinno być 16 grudnia 2017.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Coś robiliście i się coś zmieniło? Mianowicie to, o czym już wcześniej wspominałem - oznaczanie nieprzeczytanych tematów w poddziałach. Teraz oznacza mi normalnie, tak jak na głównej, a nie, że odświeża stronę i przenosi na jej górę. Ktoś, coś?
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Autor Wczoraj wieczorkiem była aktualka forum do najnowszej wersji, ale głównie pod katem bezpieczeństwa (tak przynajmniej było to opisane), ale czy jakieś fixy/zmiany dodali - brak info. W dniu 7.01.2018 o 01:04, Shankor napisał: Może jestem jakimś purystą, albo nie działa na chromie. Powinno być 16 grudnia 2017. Magia jakaś... Na bank było zrobione, a wróciło stare. No nic, zmieniłem raz jeszcze.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Perez da rade wydluzyc zalogowanie na wiecej niz 30min? Czasem w tyle smaze posta bo cos mi ciagle przerywa i jak chce wyslac to juz jestem wylogowany.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Nie moge. A mozesz mi powiedziec jaki masz problem z przestawieniem opcji w ustawieniach? Bo moim zdaniem jesli forum ogarnia wszystkie te niepotrzebne statystyki w profilach i mieli je za kazdym razem to wydluzenie logowania do 3h nic nie zepsuje.
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Można wiedzieć skąd się wzięła koparka blockchainów w kodzie forum? edit: wrzucam dowód żeby nie było Edytowane 13 stycznia 20187 l przez _Shaman_
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Dzis eset blokuje mi forum na kompie. Pisze ze wykrywa konia trojanskiego.
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Zużycie procesora prawie 90% po wejściu na forumek, pewnie u każdego tak jest dziś
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Autor Już nie, bo właśnie wyciąłem ten skrypt. Był tylko na skórce domyślnej, stąd pewnie nie każdy się na to nadział. Będziemy sprawdzać, skąd to cudo się wzięło, bo po logach na pierwszy rzut oka niewiele widać, ale jeszcze admin sprawdzi serwer.
Opublikowano 14 stycznia 20187 l to juz wiem, co mi wczoraj tak ekspresowo baterie zjadlo w telefonie. :v
Opublikowano 16 stycznia 20187 l Czy jak edytuje treść pierwszego posta tematu, do którego jest podpięta publiczna ankieta to czy nie wyczyszczą się przypadkiem wszystkie oddane głosy w tej ankiecie? I czy nie szłoby w przyszłości zwiększyć maksymalną ilość odpowiedzi dla jednego pytania (obecnie limit wynosi 22 pozycje)?
Opublikowano 16 stycznia 20187 l @_Shaman_ https://niebezpiecznik.pl/post/uwaga-na-strone-rzeczpospolitej-zawiera-zlosliwy-skrypt/ Na innych stronach też się pojawiły ładnie ktoś chciał sobie pokopać
Opublikowano 29 stycznia 20187 l @Perez Coś się popsuło przy osadzaniu twittera? Bo jakoś już nie wyświetla normalnie jak wcześniej
Opublikowano 29 stycznia 20187 l Z tego co widziałem wcześniej, to najlepiej po wklejeniu linka klepnąć enter i poczekać aż się załaduje do końca zanim doda się posta.
Opublikowano 29 stycznia 20187 l W dniu 25.01.2018 o 15:27, _Be_ napisał: https://twitter.com/MSkwierawski/status/956111807550246913 xD Tu wklejałem, ale usunąlem potem osadzenie kodu żeby chociaż link byl dla testu jeszcze wkleje z waszego twitera Ok działa, dobra nieważne po prostu czasem się nie ładuje tak jak pisał Square, brałem linka z twittera a nie wystarczy dany status z okna przeglądarki przekleić i jest ok ale ten status nie śmiga np coś się pokazuje na chwile a potem znika
Opublikowano 1 lutego 20187 l Panowie małe pytanie, niedawno jak klikałem jakiś temat to przenosiło mnie do ostatniej czytanej przeze mnie strony w danym temacie, teraz jak klikam to zawsze przenosi mnie do 1 strony. Trzeba coś zaznaczyć /oznaczyć, aby przeniosło mnie tam gdzie skończyłem?