Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od zawsze jest tak, że jak chcesz przejść do ostatnio czytanego posta to klikasz ikonę z lewej strony tematu.

W nieczytanej zawartości można klikać temat i przenosi tam gdzie skończyliśmy.

Opublikowano
9 minut temu, Square napisał:

W nieczytanej zawartości można klikać temat i przenosi tam gdzie skończyliśmy.

Może to tylko ja, ale w nieczytanej kliknięcie danego tematu nie dość, że przenosi do początku topicu to jeszcze oznacza temat jako przeczytany. Po powrocie do nieprzeczytanej zawartości nie ma już topicu na liście (mimo, że "przeczytałem" tylko pierwszą stronę, nie nową zawartość).

Bottom line: klikaj ikonkę obok tematu, od zawsze na zawsze.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie 

Wcześniej miałem (chyba), że jak klikałem jakiś wcześniej czytany przeze mnie temat to przewijało go do ostatniej udzielonej odpowiedzi, ale mogę się mylić?

Opublikowano
9 godzin temu, Bzduras napisał:

Może to tylko ja, ale w nieczytanej kliknięcie danego tematu nie dość, że przenosi do początku topicu to jeszcze oznacza temat jako przeczytany.

Musisz ustawić sobie w opcjach, żeby przenosiło do pierwszego nieprzeczytanego.

xEP18Xa.png

• Lubię! 1
Opublikowano

Pojawił się jakiś dziwny bug z zapisem danych do pamięci, przez co forumek mógł nie działać. Teoretycznie naprawione, ale obserwujemy. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o popularną zawartość, to pomimo zaznaczenia opcji "Cały czas", to wyszukuje tylko posty od momenty publikacji nowej wersji forum. Tak powinno być? Jeżeli ten wątek był omawiany, to wybaczcie ;), przejrzałem 15 pierwszych stron i 5 ostatnich i nie znalazłem o tym wzmianki.

Opublikowano

Dzis zauwazylem dziwna sytuacje, nie zebym mial o to bol pupy ale zastanawia mnie o co tutaj chodzi. Kliknalem sobie na te smieszne rankingi i tak to wyglada po kliknieciu historii wygranych

JKz4UPk.jpg

Wszystko spoko tylko po kliknieciu 10 luty jest tak

YKvjPnx.jpg

A 11 luty tak

bXjxxnG.jpg

Nierozumiem dlaczego nie biore w tej zabawie udzialu, bo jestem czarny?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Czy dziś tylko mi możliwość zmieniania statusów i odpowiadania na nie pojawia się i znika? 

Edytowane przez Tokar
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dziś zauważyłem, że po wpisaniu w szukaj na głównej nic nie znajduje np.  god of war

Cytat

Wyszukaj

Wyświetlanie wyników dla 'god of war' w tematy.

Nie znalazłeś tego, czego szukałeś? Spróbuj wyszukać:

Nie chce mi się screena już robić musisz uwierzyć na słowo. Czy ktoś jeszcze ma z tym problem?

U góry wybieram "Wszystko" w opcji wyszukiwania

Cytat

Wyszukaj

Wyświetlanie wyników dla 'way out' w zawartość dodano w PS4 .

Nie znalazłeś tego, czego szukałeś? Spróbuj wyszukać:

Więcej opcji wyszukiwania

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Wyszukiwarka obsługuje tylko słowa z więcej niż trzema znakami, jak wpisujesz te frazy to wyszukuje tylko pierwsze słowo ("god", "way") i stąd problem.

Opublikowano

Na tym forum co chwile coś nie działa, jak nie wyszukiwarka, to teraz zamiast losowego okienka do wpisania co myslisz, nie mogę nić napisać, nie wchodzi mi  w okienko pisania.

Normalny dzien  uzytkowania forum: