Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Czasami w nowej zawartości wyświetlają się te same tematy po dwa-trzy razy. Jednym prostym trikiem shakował znane forum czy jakiś bug?

7pPFPVJ.png

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 324,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

A mi wywala dzisiaj 504 czasem 

Opublikowano

Co się dzieje z forum do chuja?!

Opublikowano

A jak Pan Jezus powiedział?

Opublikowano

kiedyś proponowałem noc oczyszczenia ale nie spotkało się to z aprobatą reszty zarządu :/  nie wiem czy by pomogło ale zabawnie byłoby sprawdzić. 

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo ostatnio z forumkiem.

Opublikowano
  • Autor

Tabela z zapisanymi sesjami przymula, tylko póki co nie wiemy jeszcze skąd problem. 

Opublikowano

Dalej nic nie wiadomo? Forum działa jak ps3 po 5 latach używania.

Opublikowano

Na skórce Ciemny po kliknięciu na "Oznacz jako przeczytane" wyswietla się okienko, ale nic w nim nie widać za wyjątkiem OK.

Opublikowano

50 sekund oczekiwania na załadowanie się forum to jakieś kuriozum. Kiedyś było lepiej :problem:

Opublikowano

No niezbyt dobrze to wygląda, nie powiem. Wpadam na szybko, w międzyczasach różnistych, aby zobaczyć jakie głupoty ludzie wygadują, a tu pach - ileś tam sekund, bum - kolejne, pifpaf - i jeszcze więcej. No nie o taką przyszłość walczyłem.

Zmieniła się pewna rzecz. Wcześniej było tak, że w podtematach jak się klikało oznacz zawartość jako przeczytaną, to trzeba to jeszcze było potwierdzić, co skądinąd mnie strasznie wkurwiało. Zdaje się, że to zniknęło. Nie?

Edytowane przez Okie from Muskogee

Opublikowano
  • Autor

OK, kolejna rzecz zmieniona, obserwujcie. 

Aczkolwiek mam dziwne wrażenie, że zamuły zaczęły się robić od momentu tej poprawki, którą niby zrobił support Tapa.

Opublikowano

Tapatalk = HIV

Opublikowano

Nadal się wlecze.

Opublikowano

forum umiera, koło pereza nawet muchy już latają.

Opublikowano

:mevek: to prawie to samo, ale aprobuję ten pomysł

Opublikowano

Wydaje mi się, że forumek u mnie już lata jak trzeba.

Opublikowano

forum jak i tapatalk dziala jak nalezy