Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mejm, po prostu w tym nowym forum, wklejasz linka do grafiki, a nie musisz się bawić z kodami img.

Możesz nie wiedzieć, bo trochę Cię jednak nie było na forum. A właśnie, co tam, jak tam? Żyjesz jednak? :)

Opublikowano

Ale ja wstawiam tylko linka. Silnik sobie go zamienia na grafike ale po wcisnieciu zapisz juz jest lipa. Dziwne, bo ta sygnatura popsula sie pare dni temu. Nawet po zmianie silnika bylo dobrze.

Wiec czemu nie dziala i tylko admin moze ja zapisac?

Opublikowano

Czy cos sie popsulo z iloscia wyswietlanego tekstu w statusach? Do niedawna chyba wyswietlalo calkiem sporo wierszy. Teraz znow jak na poczatku nowego silnika - tylko kilka i trzeba lurkowac profil.

Opublikowano

Np. ten Metody z dzis. I trzeci wpis, sa tylko 4 linijki. Wydaje mi sie, ze jeszcze tydzien temu bylo ich znacznie wiecej. Moze cos sie zresetowalo przy updatecie?

Opublikowano

Chyba nie było aktualizacji w ciągu ostatniego tygodnia. W sumie ciężko mi stwierdzić czy Statusy się zmieniły, bo jak korzystam to używam "kanału aktywności" gdzie widzę wszystkie statusy, a nie tylko te 7 na głównej stronie. Tam wszystko się zawsze wyświetla. Jak już to polecam sobie ustawić taki kanał i poprzez 2-3 kliknięcia ma się do niego dostęp.

Opublikowano

Jako domyślny też mam nieczytane tematy, ale dostęp do zapisanych to dwa kliknięcia. Na główną to w sumie bardzo rzadko wchodzę. Czy to Shout, czy Statusy to lepiej w Aktywności się czyta.