Opublikowano 19 czerwca 20186 l smutny nosacz to chociaż jakaś odmiana od w ogóle co się stało z emotką :pipi:? wyrażała więcej niż tysiąc słów
Opublikowano 20 czerwca 20186 l eeeh kurła kiedyś to byli normalni prawilne emotki jak czy , a teraz kombinujo i sie bawio w małpiszony jakie.
Opublikowano 20 czerwca 20186 l Ja nie wiem, ciągle wpisuję :monika: i coś mi ta emota nie wchodzi jednak ;[
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Popsuły się obrazki w postach w wersji mobilnej. Nie pomniejszają się, tylko psują wyświetlanie. Wcześniej same się scalowaly.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Ogólnie mi na skórce elegant 4.3 responsywnej na telefonie jpg ładują się poza ekran telefonu wcześniej tak nie było
Opublikowano 22 czerwca 20186 l To samo. Testowane na Chrome, Android. Zdjecia wychodza poza obszar forum i trzeba skalowac reszte ekranu.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l To samo, Naked Browser na Androidzie, skórka Elegant 4.3 responsywny.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Autor Ogarnę za 2-3h. Babol w nowym updejcie, już załatali, tylko trzeba znowu aktualizację zrobić.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l @Perez czy dałoby radę dołożyć tworzenie tabelek w jakiejś tam formie w poście?
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Na telefonie dalej mi rozjeżdża wrzucone grafiki, chyba, że to nie bylo jeszcze naprawione.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Autor @Rayos Hmm, w panelu nie widzę w opcjach edytora jakiejś gotowej ikonki do tabel w stylu tych z Worda. Luknę, może coś mozna dograć. @Plugawy No jeszcze nie zrobione, bo zgodnie z ich zaleceniami dograłem poprawkę, ale niewiele ona zmieniła.
Opublikowano 28 czerwca 20186 l 4 godziny temu, Rayos napisał: @Perez czy dałoby radę dołożyć tworzenie tabelek w jakiejś tam formie w poście? A tak z ciekawości, co chcesz wrzucać w formie tabelek?
Opublikowano 28 czerwca 20186 l w sumie to nic, ale pomyślałem, że mogłoby się przydać czasem, jak choćby do typera na MŚ, czy do wrzucania innych statystyk czy czegoś w ten deseń jak np. u nas w Switchu zamiast user i obok friendcode, to mozna by to ładnie rzucić w formie tabelki Ot, estetyczna kwestia.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Nie działają mi "strzałki" na klawiaturze w trakcie pisania posta. Kiedy coś chcę poprawiać, to muszę użyć mychy, by przesunąć kursor. Kurdee... teraz działa, a pisałem przed chwilą innego posta i nie działało. Zresztą ten problem mam od dawna.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Jak wstawiasz emotke z klawiatury np to strzałki nie działają dopóki nie wciśniesz spacji i emota się nie załaduje. Może to to.