Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

smutny nosacz to chociaż jakaś odmiana od :frog:

w ogóle co się stało z emotką :pipi:? wyrażała więcej niż tysiąc słów

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 325,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Podbijam. Ta musi wleciec: jeSX3aH.png

Opublikowano

Dodane, odpowiednio z 2 i 3 w nazwie.

Opublikowano

eeeh kurła kiedyś to byli normalni prawilne emotki  jak :xboss: :gayos: :reggie:  czy :fsg:  , a teraz kombinujo i sie bawio w małpiszony jakie. :nosacz:

Opublikowano

Popsuły się obrazki w postach w wersji mobilnej. Nie pomniejszają się, tylko psują wyświetlanie. Wcześniej same się scalowaly.

Opublikowano

Potwierdzam, mam to samo, co grzybiarz.

Opublikowano

Ogólnie mi na skórce elegant 4.3 responsywnej na telefonie jpg ładują się poza ekran telefonu wcześniej tak nie było :smutas:

Opublikowano

To samo. Testowane na Chrome, Android. Zdjecia wychodza poza obszar forum i trzeba skalowac reszte ekranu.

Opublikowano

To samo, Naked Browser na Androidzie, skórka Elegant 4.3 responsywny.

Opublikowano
  • Autor

Ogarnę za 2-3h. Babol w nowym updejcie, już załatali, tylko trzeba znowu aktualizację zrobić. 

Opublikowano
  • Autor

Poprawke wgralem, ale nic nie dala. Bede support scigal.

Opublikowano

@Perez czy dałoby radę dołożyć tworzenie tabelek w jakiejś tam formie w poście? 

Opublikowano
  • Autor

@Rayos Hmm, w panelu nie widzę w opcjach edytora jakiejś gotowej ikonki do tabel w stylu tych z Worda. Luknę, może coś mozna dograć. 

@Plugawy No jeszcze nie zrobione, bo zgodnie z ich zaleceniami dograłem poprawkę, ale niewiele ona zmieniła. 

Opublikowano
4 godziny temu, Rayos napisał:

@Perez czy dałoby radę dołożyć tworzenie tabelek w jakiejś tam formie w poście? 

A tak z ciekawości, co chcesz wrzucać w formie tabelek?

Opublikowano

w sumie to nic, ale pomyślałem, że mogłoby się przydać czasem, jak choćby do typera na MŚ, czy do wrzucania innych statystyk czy czegoś w ten deseń jak np. u nas w Switchu zamiast user i obok friendcode, to mozna by to ładnie rzucić w formie tabelki :) Ot, estetyczna kwestia. :dog: 

Opublikowano

Nie działają mi "strzałki" na klawiaturze w trakcie pisania posta. Kiedy coś chcę poprawiać, to muszę użyć mychy, by przesunąć kursor.

Kurdee... teraz działa, a pisałem przed chwilą innego posta i nie działało. Zresztą ten problem mam od dawna.

Opublikowano

Jak wstawiasz emotke z klawiatury np :/ to strzałki nie działają dopóki nie wciśniesz spacji i emota się nie załaduje. Może to to.