Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Też raz miałem ten problem ze strzałkami (przy pisaniu wyników typera, po skopiowaniu zawartości z poprzedniego posta).

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 312,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano
  • Autor

Problem z brakiem skalowania fotek na mobilce (chyba) rozwiązany. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mogę od jakiegoś czasu przeglądać tematów z działu "Giełda" (kiedyś mogłem)

0pfqyslp6b4k.jpg

Mam posty ponabijać, czy coś?

Opublikowano

Odkąd dr skrzynia czyli figaro zaczął pisać, forum gorzej (w)chodzi.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Perez kiedys sprzedal tipa na sprawdzenie nieprzeczytanych statusow: Aktywnosc -> Nieprzeczytana zawartosc -> Typ zawartosci: aktualizacje statusow. No i dzialalo pieknie ale juz nie dziala. Niby przeladowuje strone (i wyszarza) ale nie laduja sie statusy, jest taka sama strona jaka byla. U mnie tak czy sie popsulo?

Opublikowano

Tak. Klikam w link, dziala jakies 10s, strona sie przeladowuje i znow mam "glowna" strone aktywnosci ze wszystkim.

Opublikowano

Ok, to poszukam u siebie. Moze jakies pluginy.

Opublikowano

Na starym silniku można było sprawdzić kto ile w danym temacie postów wysmażył, na nowym silniku jest taka możliwość?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie dostałem powiadomienie o nowym poście w śledzonym temacie, tylko że post jest z wtorku, a mamy czwartek :rotfl: 

Opublikowano
  • Autor
38 minut temu, Figuś napisał:

Właśnie dostałem powiadomienie o nowym poście w śledzonym temacie, tylko że post jest z wtorku, a mamy czwartek :rotfl: 

Mogło być, bo akceptowałem post od nowego usera. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Coś się krztusi forum.

Opublikowano
  • Autor

OVH ma problemy z siecią, więc wiele nie poradzimy. 

Opublikowano

Napiszcie do OVH, że Shankor zrezygnuje z abonamentu premium jak nie zrobią porządku. Powinno pomóc.

Opublikowano

Proszę o naprawę silnika, nie mogę dodać do ignorowanych "użytkownika" Krystyna JJanda

Opublikowano

To nie wina silnika. Aktualnie jest ustawione tak, że niektórych użytkowników nie można dodać do ignorowanych i wspomniany powyżej do nich należy. Może to zmienimy.

Opublikowano

Może.

To ja proszę.

Dlaczego tak ustawione? To znaczy jak? wg IQ?

Opublikowano

Wg zasług dla forumka, dlatego Ciebie można ignorować.

Opublikowano

O, i to jest odpowiedź.

Opublikowano

Najważniejszy update silnika forum, działa!