Opublikowano 1 lipca 20186 l Też raz miałem ten problem ze strzałkami (przy pisaniu wyników typera, po skopiowaniu zawartości z poprzedniego posta).
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Nie mogę od jakiegoś czasu przeglądać tematów z działu "Giełda" (kiedyś mogłem) Mam posty ponabijać, czy coś?
Opublikowano 18 sierpnia 20186 l Odkąd dr skrzynia czyli figaro zaczął pisać, forum gorzej (w)chodzi. Edytowane 18 sierpnia 20186 l przez milan
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Perez kiedys sprzedal tipa na sprawdzenie nieprzeczytanych statusow: Aktywnosc -> Nieprzeczytana zawartosc -> Typ zawartosci: aktualizacje statusow. No i dzialalo pieknie ale juz nie dziala. Niby przeladowuje strone (i wyszarza) ale nie laduja sie statusy, jest taka sama strona jaka byla. U mnie tak czy sie popsulo?
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Tak. Klikam w link, dziala jakies 10s, strona sie przeladowuje i znow mam "glowna" strone aktywnosci ze wszystkim.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Na starym silniku można było sprawdzić kto ile w danym temacie postów wysmażył, na nowym silniku jest taka możliwość?
Opublikowano 20 września 20186 l Właśnie dostałem powiadomienie o nowym poście w śledzonym temacie, tylko że post jest z wtorku, a mamy czwartek
Opublikowano 20 września 20186 l Autor 38 minut temu, Figuś napisał: Właśnie dostałem powiadomienie o nowym poście w śledzonym temacie, tylko że post jest z wtorku, a mamy czwartek Mogło być, bo akceptowałem post od nowego usera.
Opublikowano 10 października 20186 l Napiszcie do OVH, że Shankor zrezygnuje z abonamentu premium jak nie zrobią porządku. Powinno pomóc.
Opublikowano 16 października 20186 l Proszę o naprawę silnika, nie mogę dodać do ignorowanych "użytkownika" Krystyna JJanda
Opublikowano 16 października 20186 l To nie wina silnika. Aktualnie jest ustawione tak, że niektórych użytkowników nie można dodać do ignorowanych i wspomniany powyżej do nich należy. Może to zmienimy.
Opublikowano 16 października 20186 l Może. To ja proszę. Dlaczego tak ustawione? To znaczy jak? wg IQ?