Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

@Square Czy jak Milan włącza ignora na mnie to ja również nie widzę jego postów? Od dwóch dni nie czytam jego i innego debila bo nie widzę ich postów i jest... :banderas: :banana:

Edytowane przez Krystyna JJanda

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 311,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Square nie odpowie bo ma w ignorach xd

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Cos sie forumek chwile przywiesil - ogarniete. Jakby byla powtorka, to prosba o maila przez formularz kontaktowy.

Opublikowano

Znów błędy wywala 

Opublikowano

Nieprzeczytane się coś zawiesiły i od pewnego momentu przestały mi się aktualizować. Tak jakby od około 16h na forum nie było żadnych nowych postów.

Opublikowano
  • Autor

Znam sprawę, ale muszę poczekać na admina, bo wczorajsza awaria miała związek z serwerem i nie wiem, czy czegoś nie zmienił, że to Nieprzeczytane zniknęły. 

Opublikowano

Właśnie chciałem o to samo pytać.

Wczoraj to aż myślałem przez chwilę, że nikt nie pisze na forum bo wszyscy poszli na marsze niepodległości :pawel:

Opublikowano

Uff... myślałem, ze tylko ja tak mam...

Opublikowano

Nie można edytować tego komentarza. Być może został przeniesiony bądź usunięty lub upłynęło za dużo czasu, od jego dodania, by można było go edytować.

coś takiego jeszcze się wyświetla przy próbie edycji posta

Opublikowano

Tak jest, ale i tak irytuje.

Poza tym widzę jeszcze że po zapostowaniu w danym temacie gdy chce się zapostować kolejny raz to w polu do wpisywania tekstu nadal jest treść poprzedniego posta i trzeba ją ręcznie usuwać, meh.

Opublikowano

W zakładce nieprzeczytana zawartość nie pojawiają mi się ostatnie wpisy.

Opublikowano

Przepraszamy, ale wystąpił mały problem.

Coś poszło nie tak, jak powinno. Proszę spróbować ponownie.

Kod błędu: EX1062

Taki komunikat mi wyskoczył, gdy chciałem założyć temat na pchlim targu :/

Opublikowano
  • Autor

Wybaczcie laga z naprawą, ale tak to jest, jak się forumek nie ma kiedy psuć, tylko w święta. 

Połatane, nową zawartość pokazuje, innych błędów nie widzę, ale jak ktoś ma - zgłaszajcie.  

Opublikowano

a ja usunąłem nawet ustawienia i teraz nie wiem jakie to były prawidłowe :/

pobrane.jpg

wklej ktoś swoje ustawienia...

Opublikowano

"Okres czasu" - triggered.

Opublikowano

Nie filtruję nic, nie używam tej opcji :pechowiec:

Opublikowano

Ja mam 365 dni i pokazują się nowe, ale wczoraj nie śmigało na przykład. 

Opublikowano

@Perez chyba ktos SSL na forum nie wykupil, bo pokazuje Dangerous. Albo znow macie koparke bitcoinow. xd