Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

@Orzeszek coś musisz mieć przyblokowane z ładowaniem zdjęć. Na PPE dzisiaj odpaliliśmy nieco inny system ich wgrywania - nie ładują się od razu, tylko dogrywają przy scrollowaniu, dzięki czemu samo ładowanie strony jest szybsze. Forumek zapewne też z tego korzysta i mogło się to uaktywnić po przejściu na PHP 7, skoro problem pojawił się kilka dni temu. 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 311,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

U mnie też się te zdjęcia na PPE nie ładują, na żadnej przeglądarce (Chrome, Firefox, Opera), no ale ja nadal jadę na XP, więc liczę się z tym, że coraz więcej atrakcji będzie nie dla mnie. 

Zresztą to tylko PPE, więc jakoś przeżyję. Informuję w ramach ciekawostki, że u Orzeszka to nie jedyny przypadek. Dla mnie ważne, że forumek hula <3

Opublikowano
  • Autor

Bedziemy sprawdzac, bo faktycznie ta opcja wgrywania fotek na iOS moze wariowac. Na XP nie powinno byc problemu, ale tez obadamy.

Opublikowano

U mnie sie nie ladowaly to empty cache & hard reload pomogl.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Czyszczenie cache w Safari na iPhone nie pomoglo. Jak sprawdzalem MacBooka w MM i odpalilem ppe to tez zdjecia sie nie ladowaly na glownym widoku. 

Opublikowano
  • Autor

Czyszczenie moze pomoc przy forum, ale na PPE iOS jest do poprawki, bo Safari oczywko po swojemu i cos co obsluguje 5 innych przegladarek Safari ma w nosie.

Opublikowano

Informuję, że obrazki na PPE zaczęły się wgrywać. Nic ze swojej strony nie robiłem, więc pewnie coś poprzestawiano w Was.

Opublikowano
  • Autor

Tak, wrocilismy na razie do starego systemu, a ten nowy bedziemy szlifowac na wersji testowej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Natknalem sie na reklame na forum podszywajaca sie pod media markt gdzie jest napisane z bledami, ze jestes milionowym gosciem i kliknij w baner to dostaniesz 6440zl xD 

Perez ty tam masz wplyw na to, to pociagnij za sznurki zeby ogarneli sie z tego typu reklamami.

Opublikowano
  • Autor

Huh, a to bardzo dziwne, bo na forumku 3 reklamy na krzyz i wszystko Google, ktore raczej takich wynalazkow nie puszcza.

Jak ktos trafi takie cudo, to poprosze screena, bedzie latwiej to zglosic.

Opublikowano

Forum ok. godziny 8 muli strasznie. Jak znam zycie pewnie tylko mi :|

Opublikowano

Nie tylko Tobie, myślałem, że to coś z moim netem. Od kilku dni forumek losowo muli.

Opublikowano

Jak na razie jest duża poprawa.

Opublikowano
  • Autor

O siódmej rano robiłem refresz, ale poszedł teraz jeszcze jeden. 

Opublikowano

Po ilu postach odblokowuje się CW i statusy?

Opublikowano

Cw na fpe? To już lepiej sobie na ścianę popatrzeć