Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce się upominać codziennie o te refreshe, ale mi codziennie o godzinie 7:20 kiedy jem śniadanie i właczam forum, to ono muli. potem w ciagu dnia jest ok. Nie wiem czy tylko ja mam problem z tym z rana?

• Plusik 2
Opublikowano
12 godzin temu, Plugawy napisał:

Nie chce się upominać codziennie o te refreshe, ale mi codziennie o godzinie 7:20 kiedy jem śniadanie i właczam forum, to ono muli. potem w ciagu dnia jest ok. Nie wiem czy tylko ja mam problem z tym z rana?

Mam to samo. 

Opublikowano

Wchodze do tematu Wlasnie ukonczylem w Graczpospolitej. Na gorze strony w wyszukiwarke wpisuje the last of us i zaznaczam Ten temat. I zwraca, ze nic nie znalazlo. Dziala to wyszukiwanie czy znow tylko mi nie?

Opublikowano

Działa, ale tak średnio. Jak wpiszesz np "Last" to nie znajdzie, ale już TLoU czy Joel to zatrybi. Jak szukasz konkretnego wpisu to można jeszcze dodać autora.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś zauważyłem, że powiadomienia o reakcjach na posty pojawiają się wybiórczo - raz jest, raz nie ma. Punkty reputacji zlicza dobrze. Tapatalk normalnie pokazuje powiadomienia, w przeglądarce ruletka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od 10 do 11 forumek będzie wyłączony na czas wymaganej aktualizacji skryptu - nasze obecne 4.3.6 nie jest już wspierane i aby korzystać ze wszystkich dobrodziejstw konieczna jest przesiadka na 4.4.1.

Opublikowano

OK, upgrade zrobiony, nawet do wersji 4.4.2. I teraz tak:

a) z racji, że to większa operacja, to trwa przebudowa indeksów etc., więc przez jakiś czas (do kilku godzin) może nie być pełnych wyników wyszukiwania itp. 

b) w 4.4 IPB nieco pozmieniało, np. teraz po klepnięciu "Oznacz jako przeczytane" nie przeładowuje na główną stronę, bo niby było to obciążające. Tu jest cała litania https://invisioncommunity.com/release-notes/ 

Proszę zgłaszać błędy, bo mogą wystąpić zwłaszcza w skórkach. 

Opublikowano
4 minuty temu, Perez napisał:

Proszę zgłaszać błędy, bo mogą wystąpić zwłaszcza w skórkach. 

Elegant nie pozwala na czytanie tematów, w obu wersjach (responsywny i nieresponsywny).

BHC7lLD.png