Opublikowano 6 lutego 20196 l Nie chce się upominać codziennie o te refreshe, ale mi codziennie o godzinie 7:20 kiedy jem śniadanie i właczam forum, to ono muli. potem w ciagu dnia jest ok. Nie wiem czy tylko ja mam problem z tym z rana?
Opublikowano 6 lutego 20196 l Nie wiem czy rano tylko u Ciebie, ale ja zauważyłem że muli w godzinach nocnych w okolicach 2:00-3:00, może wcześniej też.
Opublikowano 7 lutego 20196 l 12 godzin temu, Plugawy napisał: Nie chce się upominać codziennie o te refreshe, ale mi codziennie o godzinie 7:20 kiedy jem śniadanie i właczam forum, to ono muli. potem w ciagu dnia jest ok. Nie wiem czy tylko ja mam problem z tym z rana? Mam to samo.
Opublikowano 8 lutego 20196 l Wchodze do tematu Wlasnie ukonczylem w Graczpospolitej. Na gorze strony w wyszukiwarke wpisuje the last of us i zaznaczam Ten temat. I zwraca, ze nic nie znalazlo. Dziala to wyszukiwanie czy znow tylko mi nie?
Opublikowano 8 lutego 20196 l Działa, ale tak średnio. Jak wpiszesz np "Last" to nie znajdzie, ale już TLoU czy Joel to zatrybi. Jak szukasz konkretnego wpisu to można jeszcze dodać autora.
Opublikowano 1 marca 20196 l Dziś zauważyłem, że powiadomienia o reakcjach na posty pojawiają się wybiórczo - raz jest, raz nie ma. Punkty reputacji zlicza dobrze. Tapatalk normalnie pokazuje powiadomienia, w przeglądarce ruletka
Opublikowano 16 marca 20196 l Cztery kliknięcia, ale czy jest sens? E: w sumie dodałem, możesz przetestować.
Opublikowano 17 marca 20196 l No i super Brakuje tylko spacji po dwukropku, przez co trochę nieestetycznie wygląda Edytowane 17 marca 20196 l przez Frantik
Opublikowano 20 marca 20196 l Autor Od 10 do 11 forumek będzie wyłączony na czas wymaganej aktualizacji skryptu - nasze obecne 4.3.6 nie jest już wspierane i aby korzystać ze wszystkich dobrodziejstw konieczna jest przesiadka na 4.4.1.
Opublikowano 20 marca 20196 l GODZINA? I może jeszcze mam robić coś innego w tym czasie? Nie zgadzam się.
Opublikowano 20 marca 20196 l Autor Jeszcze nie koniec, żeby nie było :). Etapami będę wyłączał, żeby za dużej pustki nie spowodować!
Opublikowano 20 marca 20196 l 2 minuty temu, Rayos napisał: forumek byl zamkniety? a nawet nie zauwazylem Może dlatego, że masz do niego zawsze dostęp
Opublikowano 20 marca 20196 l Autor OK, upgrade zrobiony, nawet do wersji 4.4.2. I teraz tak: a) z racji, że to większa operacja, to trwa przebudowa indeksów etc., więc przez jakiś czas (do kilku godzin) może nie być pełnych wyników wyszukiwania itp. b) w 4.4 IPB nieco pozmieniało, np. teraz po klepnięciu "Oznacz jako przeczytane" nie przeładowuje na główną stronę, bo niby było to obciążające. Tu jest cała litania https://invisioncommunity.com/release-notes/ Proszę zgłaszać błędy, bo mogą wystąpić zwłaszcza w skórkach.
Opublikowano 20 marca 20196 l Autor Aktualnie trwa proces... "Usuwanie osieroconych punktów reputacji odpowiedź"...
Opublikowano 20 marca 20196 l 4 minuty temu, Perez napisał: Proszę zgłaszać błędy, bo mogą wystąpić zwłaszcza w skórkach. Elegant nie pozwala na czytanie tematów, w obu wersjach (responsywny i nieresponsywny).